23948sdkhjf

Flere fordele med den nyeste, IO-Link-kompatible pressostat fra SMC

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

SMC’s ISE7# -pressostat med display er blevet opdateret med forbedret fleksibilitet og nøjere kontrol med applikationer, hvilket samlet giver brugeren et bedre beslutningsgrundlag.

Den nyeste ISE7#-pressostat fra SMC har fået en række nye funktioner, som vil give både forbedret ydeevne og forbedret effektivitet for at imødekomme industriens 4.0 krav.

Denne version indeholder IO-Link-kommunikation, der giver brugerne større kontrol med mere tilgængelige data og forskellige diagnostiske advarsler ud over standardadvarslerne såsom nominelt trykområde og øvre temperaturgrænse.

Sammen med et vinklet 3-skærmsdisplay med rotationsmekanisme kan brugerne få fuld synlighed over det aktuelle tryk såvel som andre valgbare værdier hvor som helst fra og tilpasse ved eventuelle ændringer.

Produktudvikling i højt gear
Salg- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Danmark A/S udtaler: "Vi anerkender behovet for at holde vores produkter opdaterede og tilbyder uophørligt nye fremtidsrettede produkter hen over året. Med vores nyeste pressostat giver vi kunderne den fleksibilitet og de muligheder, der kræves på dagens konkurrenceprægede marked. Fremtidens ISE7# er som alle vores mange nye produkter designet til at imødekomme sådanne krav og understøtte vores kunders behov."

Sammen med ISE7#G udvider denne seneste tilføjelse til SMC's sortiment af digitale pressostater det operationelle trykområde. Begge pressostater er IP67-certificerede med et M12-stik, så de er robuste og kan modstå farlige miljøer.

For mere information om ISE7#/ISE7#G, besøg www.smcdk.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.11