23948sdkhjf

IoT-udviklingssæt fra RS Components kan straks tilsluttes en avanceret cloud-service-platform

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

UrsaLeo-sensorsæt med forhåndsregistreret Google Cloud-adgang gør data tilgængelig med dashboards, konfigurerbare meddelelser, analyser, API'er og meget mere

August 2018 - RS Components (RS) har lanceret et cloud-kompatibelt udviklingssæt, der kickstarter IoT-sensorprojekter.

UrsaLeo UL-NXP1S2R2-sættet indeholder et Silicon Labs Thunderboard™ 2-sensormodul, der straks kan oprette forbindelse til UrsaLeos serviceplatform i Google Cloud. Med forhåndsregistreret adgang kan udviklere hurtigt komme i gang med at konfigurere deres egne dashboards og diagrammer, oprette hændelsesbaserede tekst- eller e-mailmeddelelser og køre Google Analytics. Apps og API'er er tilgængelige som en hjælp til at administrere sensorer lokalt, køre diagnosticeringer og dele oplysninger med andre virksomhedsprogrammer eller tredjepartsværktøjer som f.eks. business intelligence-programmer. 

Sættet har en hurtig og nem opstart og giver mulighed for hurtigt at realisere idéer og udnytte potentialet i fjernmålinger og big data indenfor diagnosticering af køretøjer, sundhedsvæsen og generel dataovervågning. 

Thunderboard 2-sensormodulet indeholder sensorer for temperatur, luftfugtighed, UV, omgivende lys, barometertryk, indendørs luftkvalitet og gasdetektering samt en 6-akset intertisensor, en digital mikrofon og en Hall-sensor. Kortet indeholder også Silicon Labs EFR32™ Mighty Gecko-multiprotokol 2,4 GHz-radio, der understøtter Bluetooth® Low Energy eller specifikke kortrækkende protokoller samt Thread og ZigBee®. Med en indbygget keramisk antenne og fire LED-indikatorer med stor lysstyrke er det klar til opstart når en strømforsyning tilsluttes. Det kan være fra en USB-forbindelse, et knapcellebatteri eller en ekstern batteripakke. 

For at minimere time-to-market kan udviklere drage fordel af UrsaLeo-softwareudviklingssættet til overførsel af fuldt udviklet kode til hardware samt understøttelse af produktionsskalering og enhedshåndtering.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.098