23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatiseret 2K-støbning

Netop nu testes der på et fuldautomatiseret anlæg, hvor 16 gevindbøsninger i 6 varianter skal ilægges støbeværktøj og omstøbes.

HN Group A/S har enorm fokus på udnyttelse af robotter som teknologisk springbræt. Et af de specialer, der er groet frem, er kombinationen af metal og plast. Rustfrie stansedele fødes frem til 6-armet robot, der i samarbejde med maskinrobotten udfører et avanceret stykke arbejde til indstøbning af metallet.

Netop nu testes der på et anlæg, hvor 16 gevindbøsninger i 6 varianter skal ilægges støbeværktøj og omstøbes. Til løsningen anvendes en 6-armet robot i samarbejde med vision-kameraer, som identificerer positioner for robotten.

”I tæt samarbejde med automationspartner Blaaholm er det lykkedes at løse opgaven inden for de krav, vi har forpligtet os til. Blaaholm har vist sig som en kompetent partner og kan bidrage med nyeste teknologier til vores eksisterende produktion”, siger Direktør Allan Hansen.

Allan Hansen fortsætter: ”Til opgaven er der høje krav til værktøjets funktionalitet og præcision samt til levetid. Her er Hjernø Værktøjsfabrik den oplagte partner og varetager sparring under hele forløbet”.

Har du produkter, hvor manuel montage udgør en for stor del af kostprisen? Lad os fortælle dig om de muligheder, vi kan tilbyde. Kontakt Allan Hansen på telefon +45 40 88 17 58 | e-mail: ah(at)hngroup.dk 

HN Group A/S
Kløvermarken 310
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16441104
P nummer: 1002982074

Kontaktperson

KSN
Karsten Skovgaard Nielsen
Business Development Manager
+45 23415205 ksn@hngroup.dk

Send til en kollega

0.031