23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Migatronic udvikler ny svejsemaskine til autobranchen

Den nordjyske svejsemaskineproducent Migatronic har været en aktiv spiller i autobranchen i over 40 år, og deres svejseudstyr er godkendt af førende bilmærker.

Nu har virksomheden udviklet en ny high-end svejsemaskine til professionelle autoværksteder.

Migatronic har udviklet og leveret svejsemaskiner til autobranchen siden 1970. Virksomhedens samarbejde med stålproducenter, gasleverandører, universiteter og ikke mindst bilproducenter giver værdifuld viden om materialer, gassammensætninger, sammenføjningsprocesser og tendenser i branchen. Den viden bruger Migatronic til at udvikle svejseudstyr, der lever op til bilproducenters krav og værksteders behov.

Den nyudviklede svejsemaskine fra Migatronic, kaldet Automig 300 Pulse, er den teknologisk mest avancerede svejsemaskine til bilreparation og chassisopbygning, og er samtidig enkel at betjene for pladesmeden. Maskinen er udviklet til at opfylde autobranchens krav til sammenføjningsprocesser, herunder svejsning, MIG-lodning, dobbeltpuls og automatisk step-svejsning i højstyrkestål, sort stål, rustfrit stål og aluminium.

Automig 300 Pulse har alle de funktioner og synergiske svejseprogrammer, som en pladesmed på et professionelt værksted har brug for – hverken mere eller mindre. Maskinen fås i en SINGLE version, en DUO version med plads til to 15 kg trådruller og en TRIO version med plads til tre 5 kg trådruller. Pladesmeden kan hurtigt veksle mellem MIG-svejsning eller -lodning uden at skifte slange eller trisser.

Et enkelt panel

Kontrolpanelet med grafisk display præsenterer indstillingerne enkelt og overskueligt. Det er nemt at vælge proces (DC eller puls/dobbeltpuls) og indstille materiale, tråddiameter og gas, hvorefter maskinen finder det mest velegnede program til svejsning eller MIG-lodning. Pladesmeden kan gemme sine favorit-indstillinger i maskinen og på den måde udføre sit håndværk uden at skulle søge råd hos eksperter.

Lever op til gældende krav

Nye ståltyper bliver løbende introduceret i autobranchen og i konstruktionen af nye biler. En moderne bil består af forskellige ståltyper, som hver især skal bearbejdes på den mest hensigtsmæssige måde for ikke at miste styrke, når stålet opvarmes under sammenføjningerne. De tynde og ultrastærke materialer skal bearbejdes korrekt hver gang med sammenføjningsprocesser specielt udviklet til bilreparation. Både svejse- og loddeprocesserne i Migatronics svejsemaskiner lever op til gældende krav, så de professionelle karrosseriværksteder kan bearbejde eksempelvis det tynde højstyrkestål præcist efter bilproducenternes reparationsanvisninger. Det gør værkstederne i stand til at opretholde konkurrenceevnen i en branche, der konstant fornyer sig, og fx være med når forsikringsselskaber søger partnere til placering af deres opgaver.

Maskinen bliver præsenteret i september

Den nye Automig 300 Pulse bliver præsenteret på Migatronics stand på Automechanika-messen i Frankfurt den 11.-15. september.

Migatronic A/S
Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34485216
P nummer: 1001721060

Send til en kollega

0.078