23948sdkhjf

Spændende talere på BIM Forum 2018 d. 20/9 i København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Symetri A/S

Når startskuddet til BIM Forum 2018 lyder er det med en række spændende talere på podiet!

Hør bl.a. Henrik Garver, Adm. Direktør i FRI, fortælle om hvordan fremtidens mega-trends kommer til at påvirke byggebranchen, og bliv inspireret af hvordan Saint Gobain bruger VR og AR i deres forretning.
Vi blænder op for et program med fokus på collaborationcloud solutions og udvalgte nyheder i Autodesk AEC Collection 2019.

Her er nogle af de talere, som du kan møde:

Henrik Garver - Adm. Direktør i FRI
Urbanisering, digitalisering, ressourceknaphed, klimaforandringer og globalisering er nogle af de væsentligste mega-trends, der kommer til at ramme os. Hvordan påvirker de vores samfund nu og i fremtiden? Og hvilken betydning har de i forhold til byggeriet?

Nicolaj Hvid - Digital Construction Director, Saint Gobain
Hør hvordan Saint Gobain anvender VR og AR aktivt i deres forretning, og hvilken værdi det har tilført på både den korte og lange bane. Bliv også klogere på om BIM overhovedet er langtidsholdbart, eller om der skal noget mere og andet til i fremtidens digitaliserede byggebranche.

Daniel Davies - BIM Consultant, Symetri
Bliv klogere på udvalgte nyheder i Revit 2019 – se bl.a. de forbedrede grafiske muligheder og cloud connections til BIM 360 Design. Daniel viser desuden det unikke Revit add-in Naviate.

Se den spændende agenda til BIM Forum d. 20/9

Psst: Det er gratis at deltage.

Med venlig hilsen

Symetri


 
 
 
 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Symetri A/S

Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark
Symetri A/S

Send til en kollega

0.097