23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI A/S har udvidet konsulentteamet med Anders Bank Petersen

NTI A/S styrker igen sit konsulentteam på industriområdet med ansættelsen af Anders Bank Petersen, som dermed,efter 16 år hos Symetri, har valgt at tage udfordringen op hos Danmarks (og en af Europas) største leverandør af Autodesk-løsninger.

NTI A/S har udvidet med Anders Bank Petersen (44 år) som systemkonsulent i Vejle. Anders Bank Petersen er uddannet diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Horsens (M-retningen). Han startede sin karriere som konstruktør hos NAMA og kom efterfølgende til CAD-Q A/S (Symetri) i 2007, hvor han har arbejdet som Application Engineer – og siden 2013 som Technical Manager. Med sin store viden inden for CAD, konfiguration, PDM og PLM skal Anders Bank Petersen styrke industri-teamet hos NTI A/S.

Hos NTI A/S er Divisionschef Per Dissing-Larsen meget begejstret: - Anders er en stærk konsulent med fokus på kvalitet og mennesker. Han lever for at levere helhedsløsninger hos kunderne, og det vil han gør med baggrund i de produkter, NTI udvikler, som understøtter de forretningsløsninger, vi leverer.

Den erfaring, som Anders kommer med fra tidligere job i maskinindustrien, og det branchekendskab han – gennem 16 år som konsulent - har opnået, gør at han kan udfordre kunderne til enten at optimere udnyttelsen af de systemer, de har, eller ændre deres arbejdsmetoder og workflow således at de får det optimale ud af deres investering.  Anders har stor kompetence i Autodesk’s løsninger og er altid klar på en værdisnak.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.094