23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye induktive sensorer i ICB-serien med integreret IO-link kommunikation – udviklet i Danmark

Carlo Gavazzi lancerer ny serie af sensorer med integreret IO-Link kommunikation. ICB-serien – som er udviklet her i landet – er lette at konfigurere og fås i M12, M18 eller M30 forniklede messinghuse.

Den nye generation af ICB-serien er en komplet familie af højperformative induktive sensorer for berøringsløs og vedligeholdelsesfri detektering af metalliske objekter inden for bl.a. industriautomation.

Den nye generation, ICB…IO, har integreret IO-link, og alle Carlo Gavazzis sensorer med IO-link har varenumre med endelsen ”IO”. ICB…IO fås hhv. som M12, M18 eller M30 og med udvidet tasteafstand mellem 4 mm og op til 22 mm. Tilslutning enten med standard M12-stik eller
2 m kabel.

”Big data” optimerer drift og vedligehold
Når den nye generation af ICB-serien er forbundet med en IO-link master, kan de nemt konfigureres, hvilket muliggør yderligere avanceret funktionalitet, som eksempelvis omdrejningstæller, fartmåling, integreret timere og temperaturalarmer. Hvilket betyder, at hver sensor kan konfigureres til at have hundredvis af forskellige funktioner.

Med IO-link får brugeren en masse data fra sensorerne til at optimere drift og vedligehold. ICB…IO induktive sensorer kan konfigureres til hundredvis af forskellige funktioner og er designet med brugervenlighed in mente. Vores nye induktive sensorer gør både installation og løbende drift og forebyggende vedligehold meget nemmere – uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet,” udtaler Ole Faaborg, Product Manager, og tilføjer, at yderligere serier snart vil blive tilføjet Carlo Gavazzis udvalg.

Med denne lancering vil Carlo Gavazzi styrke sin position på markedet ved at tilbyde pålidelige og højperformative induktive sensorer med avanceret teknologi. 

Udviklet i Danmark
Sensorerne er udviklet i Hadsten, som huser Carlo Gavazzis R&D-afdeling, er designet til at imødekomme mere og mere skræddersyede løsninger, så de opfylder ethvert tænkeligt behov.

ICB...IO-serien fungerer fra -40⁰C til +70⁰C, leveres med synligt LED og kan fungere som enten standard induktiv aftaster eller som IO-link enhed.

IO-link v1.1 er en standard kommunikation, hvis f.eks. en gammel sensor skal erstattes med en ny sensor, vil den automatisk konfigureres via IO-link.  

Specifikationer

▼ Justerbar tasteafstand (Sn: 4 – 22 mm)  
▼ Justerbar hysterese (standard eller udvidet)
▼ Konfigurerbart output: NO, NC, PNP, NPN, push-pull
▼ Switch point mode: Single point, two point eller window mode
▼ Timerfunktioner: ind- og udkoblingsforsinkelser
▼ Historiklog
▼ Temperaturalarmer
▼ Kort og lang, skærmet og udskærmet versioner
▼ Kapslingsklasse: IP67
▼ cULus godkendelse

Tilbehør

▼ Kabler med M12-stik, lige/vinklet, hhv. 2 m og 5 m., IP67
▼ Monteringsbeslag i stål, lige/vinklet.

Find brochure, dansk datablad, billeder og video om IO-link til højre.
 ___________________________________________________________________________

For yderligere information, kontakt

Ole Faaborg, Product Manager
Tlf.: 89606243
E-mail: ofa@gavazzi.dk

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.047