23948sdkhjf

High-end datakraft i ultrakompakt form

| Medlemsnyhed | Indrykket af Beckhoff Automation ApS

Beckhoff Automation’s nye serie af ultrakompakte industri-PC’er, der startede med C6015, har fået stor succes takket være de fleksible anvendelsesmuligheder.

Den nyeste industri-PC – C6030 - er den hidtil kraftigste med maksimal processorydelse. Den kan anvendes universelt i komplekse applikationer med maksimale effektkrav, kan monteres fleksibelt og kræver meget lidt plads.

C6030 egner sig til stort set alle automations- og visualiseringsopgaver – uanset om det er højkomplekse akselstyringer, ressourcekrævende HMI-applikationer, håndtering af store datamængder eller ekstremt korte cyklustider.

Ultra-Kompakt-IPC C6030 er mere kompakt end den sammenlignelige C6930 og byder allerede i sit grundudstyr på flere grænseflader end denne. Den kun 132 x 132 x 67 mm store Multicore-PC er udstyret med Intel®-Core™-i-processorer fra 6. og 7. generation samt 3,6 GHz pr. kerne for at sikre maksimal ydelse. Således byder denne lille formfaktor på en enorm datakraft og omfattende udstyr. Afhængigt af udstyret opnås en besparelse på op til 34% i forhold til sammenlignelige IPC´er fra C69xx-serien.

Robust, høj kvalitet og nem at montere

Både det nye ultrakompakte bundkort og det zinktrykstøbte aluminiumskabinet er nyudviklet ud fra alle Beckhoff-typiske aspekter såsom industriegnethed, Made in Germany, pålidelighed, samt og look-and-feel. På grund af den yderst holdbare hastighedskontrollerede og -styrede ventilator med dobbelt kuglelejring egner C6030 sig til et temperaturområde på op til +55°C afhængigt af CPU´en.

Som medlem af Ultra-Kompakt-serien er den nye industri-PC ligeledes yderst fleksibel med hensyn til montering. Afhængigt af behovene kan den monteres lodret eller vandret på bagvæggen næsten uafhængigt af PC’ens position med mulighed for mange forskellige monteringsscenarier, også der hvor pladsen er meget trang.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Beckhoff Automation ApS

Birkemose Allé 25
6000 Kolding
Danmark
Beckhoff Automation ApS

Send til en kollega

0.122