23948sdkhjf

IP Maskiners lokale servicechef med mere end 20 års erfaring!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

IP Maskiner har en lokal servicechef, Gert, som kan servicere, syne og reparere samtlige maskiner i vores sortiment!

Hos IP Maskiner forhandler vi nogle af markedets førende maskiner indenfor fuldautomatiske bore-saveanlæg, fiberlaserskæring, co2-skæring, kantpres, valsning, stansning, hjørneklip og andre områder. Vi varetager altid vores kunders interesser, og sikrer en god proces, både før, under og efter købet.

Efter installeringen af maskinen, er det hovedsagligt Gert Fredholm, der varetager aftersales - Gert er den mest kompetente servicechef man kan forestille sig. Gert og hans serviceteam har altid kundens tilfredshed i fokus, og stopper ikke før kunden er 100% tilfreds. 

Med en maskine fra IP Maskiner har du derfor altid servicering af maskinens behov indenfor rækkevidde. Gert har over 20 års erfaring med reparation og service, og kan arbejde med en lang række af globale brands - naturligvis alle maskiner i vores sortiment. 

Gert og hans team kan med deres store erfaring og skarpe teknologi sørge for, at din maskine bliver holdt i produktion så lang tid som muligt, eller at et driftstop bliver så kort som muligt. 

Besøg IP Maskiners hjemmeside for information om vores sortiment eller interesse i vores maskiner - vi ser frem til at høre fra dig! 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.101