23948sdkhjf

Flex Trim byder velkommen til ny sælger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flex-Trim A/S

Det er med stor glæde, at Flex Trim pr. 1. august kunne præsentere en ny sælger i deres team – Claus Groth Hede.

”Flex Trim har i en længere periode arbejdet inden for kompositverden heriblandt vindmølle- og bilindustrien. Vi føler nu vi har skabt os en stor viden inden for kompositbranchen, og derfor har vi nu også valgt at satse stort på dette marked, da vi føler os godt rustet til at køre hårdt på” udtaler direktør Anne Bjerre Larsen

Flere af jer har sikkert allerede stiftet bekendtskab med Claus, da han har stor erfaring fra vind-branchen hvor han blandt andet har arbejdet som projektleder på diverse projekter.

Claus har en solid teoretisk og praktisk viden indenfor vind-branchen som Flex Trim vil gøre brug af.

Claus er 49 år og bosiddende i Silkeborg. Claus er et rigtigt konkurrencemenneske som elsker at være aktiv i hans fritid – hvilket gør at han bruger en del af hans fritid på golfbanen.

Grundet hans store erfaring og hans gå-på-mod er vi allerede nu klar til at sende Claus ud på hans første rejse, som bliver en smuttur med vores salgsdirektør Karsten Larsen til Canada og USA. Her skal de både besøge nye og gamle kunder.

Vi kan allerede nu også afsløre, at Claus sammen med Flex Trim vil deltage på Composites Europe i Stuttgart Hal 7 – B76 – hvor vi vil vise hvordan vi kan give jer den perfekte overfalde.

Vi byder Claus varmt velkommen til Flex Trim og ser frem til et godt samarbejde omkring vores nuværende og kommende projekter til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og os som kollegaer.

Claus sidder allerede nu klar til ved telefonen og e-mailen, så tøv ikke med at give ham et kald eller send ham en mail. Claus kan træffes på 23995821/96763422 eller på  cgh@flex-trim.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flex-Trim A/S

Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
Flex-Trim A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.123