23948sdkhjf

ODIN Engineering styrker serviceafdelingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af ODIN Engineering A/S

Den nye servicechef skal fortsætte den positive udvikling af ODIN Engineerings service overfor kunderne.

41-årige Jimmi Olsen er tilbage som servicechef hos ODIN Engineering. Han skal stå i spidsen for den fremtidige udvikling af ODIN’s serviceafdeling og sikre, at vores service fortsat har samme høje niveau som vores kvalitetsløsninger.

Jimmi har en baggrund som flytekniker. Han har i mange år arbejdet med styring af vedligeholdelse og service hos blandt andet Maersk Group, ligesom han tidligere har været ansat hos ODIN. Han glæder sig over at være tilbage hos ODIN og til at forsætte det gode arbejde med at gøre en forskel for kunderne:

”Hos ODIN leverer vi forretningskritiske løsninger, og vi ved, hvor vigtigt det er for kunderne at holde produktionslinjerne i drift. Det betyder, at vi har en særlig tilgang til service. Vi yder personlig og faglig kvalificeret service, og vi står klar med hjælpen, når kunderne har behovet.”

Serviceafdelingen bliver afgørende i fremtiden
Som servicechef står Jimmi Olsen i spidsen for en serviceafdeling, der er inde i en meget positiv udvikling. Afdelingen er vokset med fem medarbejdere på under to år, og det er forventningen, at serviceafdelingen skal medvirke til at styrke ODIN Engineerings position i markedet fremover:

”Service er et helt afgørende parameter for vores kunder. Det er en meget motiverende opgave for mig at udvikle en serviceafdeling, der fortsat kan imødekomme vores kunders behov for service, og rykke ud, når behovet opstår – 24/7,” siger Jimmi Olsen, og forsætter:

”Serviceafdelingen skal styrke vores relationer til kunderne. Når vi udvikler specialmaskiner, arbejder vi tæt sammen med kunderne om et fælles mål, og det er oplagt, at vi forsætter det gode samarbejde i serviceregi. Med faste serviceaftaler vil vi give kunderne en sikkerhed for, at deres produktionslinje hele tiden er top-of-mind her hos os.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
ODIN Engineering A/S

Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Danmark
ODIN Engineering A/S

Send til en kollega

0.098