23948sdkhjf
Del siden
Annonce

25 års jubilæum hos ACTEC A/S

Produktchef og medejer Morten Nyborg kan den 1/8-2018 fejre 25 års jubilæum hos batterivirksomheden fra Randers

Efter veloverstået Højere Handelseksamen fra Handelsskolen i Randers startede Morten hos ACTEC A/S som engroshandelselev den 1/8-1993, men allerede inden havde han arbejdet som ungarbejder for virksomheden med at pakke batterisortimenter på lageret.
I løbet af elevtiden var Morten udstationeret 4 måneder hos Panasonic europæiske batterihovedkontor i Hamburg, hvilket blev startskuddet til en lang række af stærke relationer langt op i Panasonic koncernen.
Relationer som gennem årene er blevet udbygget yderligere gennem talrige forretningsrejser til f.eks. Japan, Kina, Sydkorea, Hong Kong, Singapore, Taiwan, USA og en lang række europæiske lande.

Gennem seminarer og dyb involvering i en lang række spændende projekter har Morten tilegnet sig en enorm viden omkring batterier, og han har opnået stor erfaring med, hvad der skal til for at virksomhederne kommer succesfuldt på markedet med sit produkt.

I Mortens 25 år i batteribranchen har han været vidne til en enorm udvikling. Som Morten udtaler ”var den største udfordring dengang, hvilken vej afgangsterminalerne skulle pege”, hvor det i dag er noget mere komplekst med diverse analyser, certificeringer, farligt gods, logistik mv.
Morten regnes i dag som en af de største kapaciteter i Skandinavien indenfor batteriteknologi, og han er en efterspurgt samarbejdspartner, når der skal batteri i forskellige produkter.
Således har Morten hjulpet såvel danske som udenlandske virksomheder i mål med batteridelen til deres produkt. Det være sig batteripakker til el-køretøjer (elcykler, kørestole, barnevogne mv.), trådløse-/radiotelefoner, vindmøller, gadebelysning drevet af solceller og batteri, robotter, tracking udstyr til flådestyring, røgventilation, kølecontainere, varmestyring, medico udstyr osv.

Hos ACTEC A/S er vi utroligt glade for Mortens kompetencer og de flotte resultater gennem de forgangne 25 år, og vi glæder os til 25 mere.

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
Marketingchef
+45 87119936 hl@actec.dk

Send til en kollega

0.032