23948sdkhjf

3 grunde til at overveje at låne penge i din virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Heymate ApS

Mange virksomheder kan opleve vækst på sigt ved at tage et lån for at øge omsætningen.

Hvis du altid er blevet fortalt, at det er skidt at låne penge, og at det altid er bedst og mest ansvarligt at være gældfri, så er du langt fra alene.

Det er en sejlivet fortælling i samfundet og medierne, at man helst skal undgå at optage lån, fordi det er dyrt og besværligt at komme af med igen.

Det er en gængs opfattelse, at man ikke har nogen gæld, hvis man har styr på tingene.

Men ifølge Danmarks Statistik er det de færreste danskere, der kan bryste sig af at være gældfri.

Tværtimod skylder vi i gennemsnit - på tværs af alle landets indbyggere - omkring 400.000 kroner i samlet bankgæld og realkreditgæld.

Og det behøver ikke nødvendigvis være en dårlig ting - især ikke, hvis du har en virksomhed, hvor lånet kan bruges til at booste en omsætning.

Det er selvfølgelig selvskrevet, at man skal styre uden om nogle af de private låneselskaber, der tilbyder hurtige kviklån til alt for høje renter. De kan ende med at være dyre for din virksomhed og sende den ud i en negativ gældsspiral.

Du kan få et overblik over renterne på de forskellige lån hos Tjek Lån.

Men hvad skal du ellers tænke over? Her er de fire bedste grunde til at overveje låne penge i din virksomhed:

1: Hvis din virksomhed har mulighed for merindtjening

Hvis du øjner en mulighed for, at din virksomhed kan tjene flere penge, hvis du foretager nogle investeringer, så er det oplagt at låne til at få foretaget netop de investeringer.

Det kan for eksempel være, hvis du fysisk overvejer at udvide virksomheden i form af mere kontorplads og flere medarbejdere, eller hvis du overvejer at lave et opkøb af en anden virksomhed.

2: Hvis nyt udstyr kan forbedre virksomhedens indtjening

Nyt og velfungerende udstyr kan være alfa og omega for din virksomheds funktionalitet. Hvis I arbejder med gammelt udstyr, der ikke fungerer optimalt, så vil din virksomhed heller ikke være i stand til at yde sit maksimale.

Så i de tilfælde vil det give god mening at optage lån for at købe udstyr. Hvis det bliver for en stor udgift, kan du til en start overveje at lease udstyret.

3: Hvis lageret skal udvides

Hvis du mener, at du kan skabe et mersalg ved at udvide lageret, så er det oplagt at låne til at foretage udvidelsen. Det gælder især, hvis din forretning er sæsonbestemt. Her vil du have størstedelen af dit salg i en særlig periode (typisk feriesæsonen) og derfor have brug for en lagerløsning til opbevaring i den stille periode af året.

Lånet kan finansieres med det ekstra provenu, du skaber i højsæsonen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Heymate ApS

Klostergade 56 C
8000 Aarhus C
Danmark
Heymate ApS

Send til en kollega

0.153