23948sdkhjf

HF udvider med endnu en stærk kabelpartner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Bredt udvalg – korte leveringstider – in-house testning

I vores bestræbelser på konstant at holde HF’s førerposition på kabelmarkedet for både standard- og specialkabler, kan vi nu med stolthed præsentere vores seneste partner på kabelområdet.

HF repræsenterer nu Erse Kablo, som er én af Europas ledende producenter af styre-, signal-, coax-, marine-, samt funktionssikre kabler. Hermed udvider HF sit, i forvejen brede, kabeludvalg til at kunne tilfredsstille ethvert ønske.

Vi glæder os over at kunne tilbyde korte leveringstider også ved meget store volumen, kombineret med mange års specialviden, sådan at også helt specielle kabler kan fremstilles med kort leveringstid.

Fabrikken tilbyder tilmed in-house testning i akkrediteret laboratorie, hvilket betyder at der hurtigt kan opnås godkendelser af nye kabeltyper, eller yderligere certificeringer på eksisterende konstruktioner, måtte det være et ønske.

HF har store forventninger til samarbejdet og har valgt at lagerføre en stor del af Erse Kablo’s program for at imødekomme den stærkt øgede efterspørgsel efter især styre- og kontrolkabler.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.198