23948sdkhjf

BILA RoboPower til Svend's Værktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af BILA A/S

Svend’s Værktøj har investeret i en BILA RoboPower T850-6L til deres 3 aksede CNC bearbejdningscenter, en Mazak VCN 530C.

Svend’s Værktøj har investeret i en BILA RoboPower T850-6L til deres 3 aksede CNC bearbejdningscenter, en Mazak VCN 530C. Udover deres værktøjsproduktion har de også en del serieproduktion, hvilket var begyndt at presse maskinkapaciteten i hverdagen. Da muligheden kom for at prøve kræfter med en fleksibel robotløsning, slog Svend’s Værktøj til.

BILA RoboPower er en meget brugervenlig robotcelle, som har en nem tilgængelighed i form af sin enkle programmering. Operatøren kan til hver en tid omprogrammere cellen, og der er ingen begrænsning, da den ikke er låst fast af nogle parametriske modeller. 

Robotcellen har givet en bedre hverdag
Robotcellen er købt til at afhjælpe i hverdagen, da medarbejderne ikke skal bruges som fodermaskine til CNC-maskinen. Medarbejdernes kompetencer skal i stedet udnyttes mere fornuftigt, dette har givet en bedre hverdag til maskinarbejderne, da det har givet mere tid til opstilling og programmering. Det er ligeledes en stor gevinst for virksomheden, at CNC-maskinen får indsat nye emner med det samme, når et emne er færdig.

Den helt store gevinst for Svend’s Værktøj hentes dog efter fyraften. Her kan de lade robotten passe CNC-maskinen ubemandet i op til 8 timer, hvilket var et af hovedformålet med robotcellen for Svend’s Værktøj 

 Vi må jo sige at installationen af vores BILA RoboPower har været en god historie, at det kan gå så hurtigt med at få installeret og komme i gang med at bruge ny teknologi er jo fantastisk
Fortæller direktør Svend Mortensen.
 
 
Har fået tilfredse medarbejdere
Medarbejderne har sluppet for det kedelige ensformigt arbejde, hvilket har gjort dem mere motiveret. Svend udtaler

 Vi er kommet godt i gang og skal nu ud og finde endnu mere arbejde til robotten og vi befinder os jo i 2018, så selvfølgelig skal en maskinfabrik have en robot


Åbent hus
Den 8. juni blev der afholdt åbent hus hos Svend’s Værktøj for at fejre virksomhedens 15 års jubilæum. Her kunne virksomheden stolt fremvise købet af en ny CNC bearbejdningscenter samt investeringen i en BILA RoboPower robotcelle til maskinbetjening.

Svend havde til lejligheden lejet en BILA RoboPower til servering af fadøl til middagen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BILA A/S

Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
BILA A/S

Billeder & videoer

aabenthus480+296

Send til en kollega

0.111