23948sdkhjf

Udfør bukkeoperationer I komfort med AMADA ergonomisk serie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Amada Denmark

"HFE-5012 Ergonomisk serie er designet med operatøren i centrum, hvilket skaber en yderst komfortabel og produktiv arbejdsstation til små, komplekse dele,"

Som svar på efterspørgsel fra kunderne lancerer AMADA nu sin nye ergonomiske serie af kantpressere. Med den nye HFE-5012 Ergonomisk serie kan det velkendte syn indenfor industrien, hvor operatører bruger hele deres skift på at stå op ved en kantpresse, derfor erklæres for værende historie blot. I en tid, hvor det i forvejen er vanskeligt at rekruttere dygtige kantpresseoperatører, bringer introduktionen af et mere behageligt arbejdsmiljø større tilfredshed hos arbejdsstyrken og dermed højere produktivitet.

"HFE-5012 Ergonomisk serie er designet med operatøren i centrum, hvilket skaber en yderst komfortabel og produktiv arbejdsstation til små, komplekse dele," siger Chris Williams, Product Manager hos AMADA UK. "Med mere end 100.000 AMADA kantpresser solgt allerede, er vores ry for kvalitet og innovation velkendt. Disse nye modeller er den perfekte opgradering til brugere, der ønsker at øge deres bukkeproduktivitet."

Det medfølgende arbejdsbord og siddeplads til AMADA HFE-5012 Ergonomisk serie gør det muligt at sidde ned og udføre arbejdet. En udskæring i den nederste ramme betyder at fodpedalen kan aktiveres fra siddende stilling. Operatør træthed er derfor reduceret, hvilket igen reducerer mængden af defekte emner og giver større brugerkomfort, især ved monotont arbejde.

HFE-5012 Ergonomisk serie er udstyret med flere funktioner designet specielt til forbedring af operatørens komfort, herunder et justerbart bord, en ergonomisk stol med justerbar højde og ryglænshældning, en bevægelig fodstøtte, seks skuffer til værktøjsopbevaring samt udstyr til belysning af arbejdspladsen. Omstillingen til operatører af forskellig højde og drøjde er både hurtig og nem. Fordi bordet kan klappes sammen kan maskinerne desuden også betjenes i opretstående stilling, hvis det foretrækkes.

Ergonomisk serie omfatter en række forskellige modeller, herunder en konventionel (HFE-5012M2) og en Industry 4.0-kompatibel (HFE3i-5012) variant. På alle maskiner tilbydes en højhastighedsvange, med en ilgangshastighed fra 185 mm/s på M2-modellen til 220 mm/s på 3i-modellen, hvilket tåler sammenligning med mange traditionelle kantpressere, hvor strålehastigheden typisk er 100 mm/s . En hurtigere vange giver til et højere antal emner i timen og dermed kortere leveringstider.

En anden faktor, der bidrager til kortere leveringstider og øget output, er AMADA's patenterede sikkerhedsanordning FAST (Fingers with Active Safety Technology) baganslag. FAST, der overholder CE-sikkerhedscertificeringskrav, maksimerer både operatørbeskyttelse og produktivitet, når der produceres emner med små buk uden nedsat hastighed i sikkerhedszonen.

Blandt dem, der står til at få mest gavn af dette, er eksisterende brugere af små kantpressere (OEM'er eller underleverandører), især dem, der har til opgave at producere dele med buk under 50mm.

Vægtningen af hastighed hjælper produktionsværksteder til at opfylde behovene forbundet med 'afbalanceret investering', hvorved investering i de nyeste laserprofileringsmaskiner ofte simpelthen flytter flaskehalsen længere ned i proceskæden til bukning. Investering i modeller i AMADA HFE-5012 Ergonomisk serie er en modvægt til dette og bidrager derved til større omsætning.

Yderligere fordele ved disse 1,2m, 50-tons kantpressere omfatter uafhængig Delta-X baganslag, hvilket giver større muligheder og præcision ved anslag af små forsatte/vinklede bukninger. Med fokus på effektiv innovation, leveres maskinen med en innovativ strømspare teknologi, som slukker for hydraulikpumpen når den ikke er i brug. Dette start/stop system reducerer strømomkostningerne med op til 50% sammenlignet med konventionelle hydrauliske kantpressere.

Brugere af 3i-modellen vil også nyde fordele som: AMADA AMNC 3i styring med offline 3D-programmering; SGRIP opspænding af overværktøj med lodret montering og -udtagning; og DIGIPRO-vinkelmåling til hurtige justeringer under testbukninger og opsætning. Alt sammen designet som hjælp til maksimering af maskinens produktionstid.

Blandt kernefunktionerne i maskiner på tværs af serien er den patenterede reaktive undervange, EURO-style værktøj og stor udladning. Understøttet af sin 50 tons tonnage er det muligt at bukke et 500mm i 10mm sort stål med en 80mm matrice.

AMADA HFE-5012 Ergonomisk serie er nu på markedet i Storbritannien, Spanien og Skandinavien.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Amada Denmark

Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Danmark
Amada Denmark

Send til en kollega

0.098