23948sdkhjf

Ny gaffeltruckserie - Det automatiske valg til agil kraft

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rocla Danmark A/S

Vi kan nu præsentere det nyeste skud på stammen i vores Cat Lift Trucks produktsortiment - en helt ny 1.4 til 2.0 tons 48V 3- og 4-hjulet elektrisk gaffeltruckserie.

Stærke ligheder med storebroren
Den nye gaffeltruckserie EP14-20A(C)N(T) har mange styrker, som genkendes ved storebroren 80V Cat EP25-35(C)N. Serien yder stor produktivitet og har et stærkt potentiale til glæde for operatøren og driften. Med det lave støjniveau og energiforbrug, fleksible manøvredygtighed samt store sikkerhedsfunktioner, er man garanteret en truck i en klasse for sig.

Intelligent styresystem
Truckens styresystem følger operatørens anvisninger og tilpasser sig automatisk operatørens ønsker og behov. Den er nem og behagelig at bruge i krævende anvendelsesområder gennem ergonomi. Derudover er operatøren perfekt placeret til at betjene trucken med fuldt udsyn til lasten, samtidig med at sikkerhedsfunktionerne og de ergonomiske betjeningsanordninger giver operatøren kontrol og komfort, der forbedrer tilliden og ydeevnen.

Der er uden tvivl tænkt på operatøren i udviklingen af EP14-20A(C)N(T) truckserien.

Fleksibel og holdbar
Manøvredygtigheden er i top. Gaffeltruckserien er nemlig udstyret med den nyeste styreteknologi, der maksimerer fleksibiliteten og produktiviteten i trange områder.

Alle systemer og komponenter er specificeret til robusthed, nem vedligeholdelse og høj driftseffektivitet. Holdbarheden og økonomien bidrager derfor til en god investering.

Sikker og stabil
De automatiske hjælpemidler holder lasthåndteringen sikker, stabil og præcis, uanset liftens højde eller belastning, hvilket sikrer en intelligent hydraulik.

Læs mere på Rocla Danmark hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rocla Danmark A/S

Kobbervej 5
6000 Kolding
Danmark
Rocla Danmark A/S

Send til en kollega

0.153