23948sdkhjf

Helt ny kranmodel til BMS Krangården A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af UN Mobilkraner A/S

Seneste skud på stammen er en 90-tons GROVE mobilkran, som er den første af sin slags herhjemme.

BMS KRANGÅRDEN A/S har tilføjet et nyt medlem til vognparken: en 90 tons mobilkran fra GROVE, som tilmed er den første GMK4090 i Danmark. Kranen leveret af den midtjyske kranspecialist UN Mobilkraner i Sorring ved Silkeborg.

Den nye kran er fremstillet på GROVE fabrikken i Tyskland og efterfølgende færdiggjort på UN Mobilkraners værksted. Den fire-akslede mobilkran af typen GMK4090 har en bomlængde på 51.0 meter, kan løfte 90 ton og medbringe 18 ton kontravægt.

Bedste 90 tons-model på markedet

Kranen er meget kompakt - kun 2,75 meter bred med hjulmontering 16.00R25 og 12,7 meter lang. Det betyder, at den er nem at manøvrere og nemt kan bakke ind på små byggepladser, når der er ballast på.

Dertil kommer at den kan kører med fuld ballast og fuldt løftegrej, så den er klar til hvilken som helst løfteopgave. Ballasten kan placeres på bagenden, således at der spares tid vil tilrigning, da bommen kan løftes og ballasten sættes af.

GROVE kranen har kun én motor, hvilket reducerer dens samlede vægt og derfor gør det muligt at køre med fuld ballast på kranen. Når kranføreren starter overvognen i krankabinen, går hovedmotoren 40 pct. ned i drivkraft, og det gør, at kranen er meget lydsvag, når den udfører kranarbejde.

Kranens manøvredygtighed, løfteevne, kompakthed og store arbejdsradius gør den ideel som taxi-kran.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
UN Mobilkraner A/S

Ternevej 4
8641 Sorring
Danmark
UN Mobilkraner A/S

Send til en kollega

0.209