23948sdkhjf

Giv dit input til ny udgave af DS 428, Brandsikring af ventilationsanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Standard

Den nuværende udgave af DS 428 fra 2011 er under opdatering og du får nu mulighed for at kommentere ændringerne i standarden, inden de endeligt vedtages.

I perioden fra 3. juli til 1. september er det muligt for alle interesserede i branchen at kommentere på den kommende udgave af standarden for brandsikring af ventilationsanlæg, DS 428, gennem Dansk Standards offentlige høringsportal.

Opdateringerne i standarden har særligt været fokuseret omkring den tekniske udvikling, nye erfaringer og ændrede byggeskikke samt implementering af en række europæiske standarder på området.

Alle kommentarer på høringsportalen bliver samlet sammen af den ansvarlige projektleder hos Dansk Standard og tages herefter op til vurdering og drøftelse i arbejdsgruppen under S-127 Bygningsbrandteknik

Kort om standarden

DS 428 indeholder en række krav til sikkerhed og funktion af ventilationsanlæg i brandteknisk sammenhæng og har det formål, at projektering, udførelse og vedligeholdelse af mekaniske ventilationsanlæg sker på en måde, så risikoen for brand minimeres.

Standarden er ved opdateringen desuden udvidet til også at omfatte brandsikring af fraluftsanlæg fra industrilignende processer og oplag, fjernelse af giftige og eksplosive dampe fra garageanlæg samt mekanisk røgudluftning med henblik på bedre indsatsmuligheder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Standard

Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn
Danmark
Dansk Standard

Send til en kollega

0.221