23948sdkhjf

NOS A/S overtages af Jensen Offshore Holding A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af NOS A/S

Efter ni års drift under fælles ejerskab vil NOS A/S fremover være samlet under én ejer, Jensen Offshore Holding ApS.

NOS A/S har tidligere været ejet af dette firma sammen med tre øvrige aktionærer, nemlig CEO Holding ApS samt to maltesiske selskaber, Calpac Traders Limited og Salvo Grima Group Limited.

Bag Jensen Offshore Holding ApS er administrerende direktør i NOS A/S, Claus Jensen.

”Det var i den bedste interesse for alle parter at gennemføre denne handel, da de sælgende parter ønskede at konsolidere deres kerneforretninger, mens vi glæder os til at gå skridtet videre med at opdyrke nye kundetyper og kundesegmenter. Vi ser det som en klar styrkelse for vores kunder og leverandører, og vi er alle enige i, at det også er det bedste for såvel vores medarbejdere som de sælgende parter,” siger administrerende direktør Claus Jensen.

Det maltesisk ejede Calpac Traders Limited er skibsagenter, skibsmæglere samt registrerer fartøjer under det maltesiske flag, mens den anden maltesiske investor Salvo Grima Group Limited er Maltas ledende skibshandler og leverandør til yachtsegmentet. CEO Holding ApS ejes af Carl Erik Olsen, som arbejder som uafhængig entreprenør med speciale indenfor undervands kabellægning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
NOS A/S

Overholm 7
8700 Horsens
Danmark
NOS A/S

Send til en kollega

0.168