23948sdkhjf

SMC’s dual port serielle interfaceenhed giver øgede fordele

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

SMC’s EX600 serielle interfaceenhed til EtherNet/IP™-kompatibelt design giver især tre fremragende funktioner, som forbedrer produktets overordnede fordele og fleksibilitet.

En dual port tillader en trio af topologier til forbindelsen, hvilket giver større sikkerhed, forbedret udstyr og nemmere kabling. QuickConnect™-funktionen giver hurtig strømforbindelse og forbindelse til netværket, mens den indbyggede webserverfunktion muliggør fjernadgang via en webbrowser. Dette gør systemet nemmere at starte op og vedligeholde.

SMC, markedslederen inden for industriel automation, tilbyder med den serielle interfaceenhed EX600 også en dual port-type til at supplere den EtherNet/IP™-kompatible type, hvilket giver øgede fordele for komplekse styresystemer.

Forskellige forbindelseskonfigurationer er en mulighed med lineære og DLR topologier, udover standard stjernetypen, hvilket ikke kun fjerner behovet for at bruge et switch-hub, men også betyder, at der kræves mindre kabling. Og den overordnede sikkerhed forbedres med DLR, da risikoen for at miste kommunikation fjernes, selv når den er fjernet fra dens lokation.

Salg- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Danmark A/S siger: "Hos SMC er vi forpligtet til produktudvikling og løbende forbedring, og det er opnået med EX600 Fieldbus-systemet. Ved brug af avancerede kommunikationssystemer giver denne designforbedring vores kunder endnu større fleksibilitet på tværs af flere automatiseringsapplikationer på fabrikken. "

Særligt nyttig med robotteknologi
Denne sidste tilføjelse til EX600-serien er særlig nyttig til fabriksmiljøer, der bruger robotteknologi, hvor robotterne håndterer flere værktøjer på én gang. Kommunikationsforbindelsens hastighed er vigtig i disse omgivelser, så der er også introduceret en ny QuickConnect ™ -funktion. Det giver maskinen mulighed for hurtigt at tænde og tilslutte til EtherNet /IP™-netværket.

Flere muligheder opnås ved opstart og vedligeholdelse af systemet takket være en indbygget serverfunktion, der tillader fjernadgang via en webbrowser. Dette gør det muligt for operatørerne nemt at styre statuskontrol, programparameterindstillinger og tvungen udgang, ved hjælp af almindelige web-browsere.

Henrik Bonde Jespersen konkluderer: "Vi er overbeviste om, at denne dual port serielle interfaceenhed med alle fordelene ved det eksisterende EX600 sortiment også bliver en bestseller!"

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.109