23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Underleverandørens forunderlige verden: Den sorte smedejernstrappe

I anden række fra Søndersø i Viborg i et af psykiatriens huse i Region Midt står en smuk, sort smedejernstrappe. fremkommet af et samarbejde mellem Danlaser og Gested Smede VVS.

Underleverandør af smedejernstrapper og altaner
Den sorte trappe er som mange andre smedejernstrapper blevet til gennem et samarbejde mellem Danlaser og vores kunde, Ole Elkjær, som er indehaver af den alsidige smedevirksomhed Gedsted Smede & VVS. Det fortæller Ole Kristensen, som er tekniker på Danlaser:

Arkitekttegning bliver til virkelighed
De enkle balustre er af sort stål, mens gelændere og trin er af lyst, lakeret træ. Trappen svinger mod venstre og fører en etage op. Her ender den som et elegant og sikkert værn af stål og træ.”
I tilfældet med trappen kommer kunden forbi med en arkitekttegning, som jeg bruger som et oplæg til en decideret produktionstegning. Kunden og jeg bliver enige om, hvordan trappen skal se ud med fokus på detaljer, og jeg lægger den ind som en ordre. Siden står vores produktion for processerne med laserskæring og bukkearbejde. Vi leverer trappen i samlesæt til kunden.”

Stålkonstruktioner til byggeindustrien
Ud over smedejernstrapper leverer Danlaser også en lang række andre lignende, robuste og CE-godkendte metalprodukter bl.a. til byggeindustrien som f.eks. stålaltaner, værn (til inden- og udendørsprojekter) og aluminiumsramper til kørestole og el-scootere.

Samler og svejser
I tilfældet med trappen står kunden selv for at få den pulverlakeret. Før den går til overfladebehandling, svejser og samler han den selv på sit værksted. Endelig monterer han den og afleverer den klar til at gå op ad - der, hvor den står i psykiatrien i dag.

Fra ide til færdigt produkt
Skal vi også hjælpe dig videre med produktion og levering af smedejernstrapper, altaner, værn, kørestolsramper eller noget helt andet? Som 100 procent underleverandør er vi med hele vejen fra tegning til færdigt produkt. Danlaser er certificeret efter EN1090-1 og ISO3834-2.

Se mere her: mere om trappen og andre nyheder

Danlaser A/S
Industriparken 12
8832 Skals
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33356064
P nummer: 1016475269

Send til en kollega

0.047