23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Production Part Approval Process (PPAP)

I dette modul gennemgås PPAP med særligt fokus på de 18 elementer, krav til rapportering, dokumentation og anvendelse af formularer.

PPAP er brugt til at skabe tillid til, at komponentleverandører har forstået kundens design- og specifikationskrav, og at leverandøren har opbygget processer, der er i stand til at producere derefter.

 

PPAP-pakken er en række af dokumenter, der skal godkendes af leverandør og kunde, inden produktionen kan gå i gang. Part Submission Warrant (PSW) er et resumé, der dokumenterer, at leverandører har gennemset pakken, og kunden ikke har identificeret problemer, der kan forhindre en godkendelse.

 

I dette modul gennemgås PPAP med særligt fokus på de 18 elementer, krav til rapportering, dokumentation og anvendelse af formularer.

 

Når du deltager på dette kursus, får du PPAP manualen gratis med, som en del af dit kursusmateriale.

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset. 

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 

 
 

UNDERVISERE
Kenny Poulsen, Lead Auditor

Kenny Poulsen har i mange år arbejdet i bilindustrien, og han kender derfra TS 16949 fra første hånd. Derfor er han uovertruffen, når det kommer til at give praktiske eksempler på effektiv implementering af standarden, og Kenny har et kendskab til TS 16949, som ikke mange kan matche.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032