23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)

I dette modul gennemgås Failure Mode and Effects Analysis (FMEA), og deltageren opbygger en forståelse for, hvordan den kan bruges til minimering af risici i virksomheden og dens processer.

FMEA er et Risk Management-værktøj, der systematisk identificerer, analyserer og håndterer potentielle fejl og mangler. Det er et internationalt anerkendt værktøj, der kan bruges på alle typer af processer og produkter.

 

Formålet er aktivt at eliminere eller reducere fejl i en prioriteret rækkefølge efter deres konsekvenser, hvor hyppigt de optræder, og hvor let de kan blive fundet. En FMEA gennemføres inden en begivenhed sættes i gang, og denne investering i planlægningsfasen har ofte vist sig at kunne reducere ressourceforbruget senere i processen.

 

FMEA blev oprindeligt udviklet af det amerikanske militær efter 2. verdenskrig, og i 1960’erne blev metoden anvendt i forbindelse med Apollo-missionen. I 1980’erne blev den brugt af Ford og senere er den blevet ét af de mest anerkendte risikoledelsesværktøjer i verden.

 

I dette modul gennemgås FMEA, og deltageren opbygger en forståelse for, hvordan den kan bruges til minimering af risici i virksomheden og dens processer

 

Når du deltager på dette kursus får du FMEA manualen med gratis, som en del af dit kursusmateriale.

 


Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 

UNDERVISERE
Kenny Poulsen, Lead Auditor

Kenny Poulsen har i mange år arbejdet i bilindustrien, og han kender derfra TS 16949 fra første hånd. Derfor er han uovertruffen, når det kommer til at give praktiske eksempler på effektiv implementering af standarden, og Kenny har et kendskab til TS 16949, som ikke mange kan matche.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.034