23948sdkhjf

Leverandøraudit

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

- få kendskab til hvilken betydning globalisering, outsourcing, krav om leverandørudvikling og procesoptimering har haft i forhold til et stigende fokus på auditering af leverandørens processer.

Målsætning
Globalisering, outsourcing, krav om leverandørudvikling og procesoptimering har betydet stigende fokus på auditering af leverandørernes processer. I samarbejde med erfarne leverandørauditorer har vi udviklet et kursus, der omfatter leverandøraudit i forbindelse med godkendelse af nye leveran-dører, leverandøropfølgning og udvikling af leverandørsam-arbejde. Som en bonus er der også indlagt en opfølgningsdag, hvor du – efter du har afprøvet din nye viden i praksis – igen mødes med de øvrige kursister og udveksler erfaringer. Opfølgningsdagen er planlagt til den 7. december 2017.

 

Indhold
- Baggrundsforståelse for procesauditering
- Værktøjer til planlægning, gennemførelse og opfølgning af leverandøraudits
- Forberede praktisk gennemførelse af leverandøraudit
- Opfølgning på gennemførte audits

 

Målgruppe
Kurset er relevant for medarbejdere, der skal gennemføre leverandøraudits, f.eks. indkøbere, kvalitetsmedarbejdere, produktionsteknikere, controllers og andre med leverandørkontakt. Kendskab til kvalitetsstyring vil øge udbyttet.

 
Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen er kr. 1.200,- ekskl. moms. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding.  


Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail inden kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 
 

UNDERVISERE
John Meyer, Lead Auditor

John Meyer har gennem sit tidligere arbejde for bl.a. LEGO, Danfoss og Siemens Wind Power rejst i det meste af verden, og han har et indgående kendskab til udfordringerne med leverandører fra både nær og fjern. Han har arbejdet med udfordringer omkring outsourcing gennem en årrække og har en masse praktiske erfaringer, som han gavmildt deler ud af på disse kurser.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.091