23948sdkhjf

Prysmian - komplet portefølje af skibskabler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Download vores nye 2018 katalog

Skibsbranchen kræver produkter som forbedrer ydeevnen, reduceret brændstofforbrug og som er installationensvenlige. Derudover skal de være lette og små såvel som vandtætte, brandhæmmende og halogenfri.

Derfor leverer Prysmian Group et komplet udvalg af skibskabler til strømforsyning, kontrol, instrumentering, dataoverførsel og kommunikation. Vores kabelteknologier sørger for en sikker og pålidelig infrastruktur, med en kontinuerlig og optimal drift.

Prysmian TEMAR™ kabelserie indeholder en bred vifte af marinekabler, der dækker alle applikationstyper ombord på et fartøj, herunder alle typer strømkabler fra 1-20 kV, telekabler med forskellig armering og afskærmningsalternativer samt specielle bus- og fiberoptiske kabler. Derudover tilbyder vi også koaksiale, antenne og datakabler. Serien opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og sikrer forbedret ydeevne, øget data, strøm og optisk transmission.

Prysmian SEAFLAME™ serie er en innovativ fortolkning af krav til elektriske komponenter og kabler, som gør det muligt for skibsbyggere at overholde deres lovpligt - især SOLAS 'Safe Return to Port.  Ved at indkorporerer samtlige funktioner og krav til overholdelse af de højeste standarder for brandsikkerhed (herunder mekaniske chok- og vandsimuleringer), tilbyder Seaflame™ et komplet sortiment af kraft-, styrings- og instrumenteringskabler til skibs- og offshore marine applikationer, med forbedret brandmodstand.

Download vores nye Marine Cable Catalouge 2018 katalog her og se vores komplette kabelportefølje af skibskabler til marinebranchen. Eller læs mere på vores danske hjemmeside hvor der også er øvrige marine kataloger såsom SeaFlame og Temar.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.116