23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tyskland efterspørger danske leverandører

Danske kompetencer er efterspurgte syd for grænsen – kom og vis tyskerne, hvad Danmark har at byde på.

Den tyske fremstillings-, maskin- og bilindustri er stadig inde i en positiv udvikling, med stigende eksport og salg på hjemmemarkedet. Med afsæt på messerne Intec og Z har I mulighed for at vise tyskerne produkter og kompetencer som efterspørges i industrien.

Intec og Z afholdes hvert andet år, næste gang er 5.-8. februar 2019 i messehallerne i Leipzig, som ligger centralt placeret mellem Nord- og Sydtyskland. Området kendetegnes ved en særdeles stærk industriklynge med fokus på automatisering og robotteknologi.

Intec finder sted i 3 haller, som til sammen har et udstillingsareal på mere end 50.000 m2. Her udstiller et stort udpluk af de store maskinproducenter, robotfirmaer samt mange andre leverandører til fremstillingsindustrien. De mange besøgende vil også opleve, at messen har mange udstillere, som tilbyder software, It, måleudstyr, sensors og anden ny teknologi til industrivirksomheder.

Branchen har også brug for et hav af underleverandører, som er helt afgørende for at produktionen og anvendelsen af maskinerne fungerer optimalt. Derfor udstiller alle underleverandører samlet i én hal under navnet Z-subcontracting fair. Her finder de besøgende et stort udbud af både standardprodukter og højt specialiserede produkter.

Samtidig med Intec kører også underleverandørmessen Z-subcontracting fair. Messerne afvikles 5.-8. februar 2019 i messehallerne i Leipzig, hvor knap 1400 udstillere står klar til at vise 24.000 besøgende nyheder inden for maskinfremstilling, automatisering, elektronik, værktøj og meget mere.

Hvem udstiller på Intec & Z:

  • Messerne har til sammen knap 1.400 udstillere, hvoraf de ca. 400 udstiller på underleverandørmessen Z-subcontracting fair.
  • Virksomheder med kompetencer indenfor metal- og overfladebehandling, maskin- og værktøjsfremstilling, elektronik og teknik, automation og styring samt et bredt udvalg af underleverandører.

Hvem besøger Intec & Z:

  • Messerne besøges på 4 dage af mere end 24.000 fagfolk fra Tyskland og de omkringliggende lande.
  • Beslutningstagere og indkøbere fra brancher som maskinindustri, emballageindustri, automation, bilindustri, medico og elektronik.

Få yderligere informationer om messerne på www.subcontractingfair.com eller hos den danske repræsentant, Standesign A/S, Elisabeth Nørgaard på tlf. 2041 7966eller mail: info@leipziger-messe.dk

 

Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29515824
P nummer: 1012209297

Send til en kollega

0.109