23948sdkhjf

Innovationspris til SEEPEX - digital pumpe får pris på ACHEMA 2018.

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEEPEX Nordic A/S

SEEPEX udvikler intelligent doseringspumpe og er således førende inden for udviklingen af digitale ekscentersnekkepumper.

Den såkaldte Smart Dosing Pump (SDP) er et kompakt proces teknisk modul til doseringsapplikationer. Det unikke ved SDP er styringen, der er integreret direkte i pumpen. Foruden ekscentersnekkepumpen omfatter dette modul et drev, den tilhørende SEEPEX-styringssoftware, et flowmåler system og valgfrie sikkerhedsfunktioner. SDP realiserer princippet om modulær automation, som for tiden efterstræbes indenfor den kemiske og farmaceutiske industri. Ved at kombinere sensorer og aktuarers med lokal intelligens smelter felt- og styringsniveauet sammen.

 Når fordelene ved en ekscentersnekkepumpe kombineres med en moderne decentral styring, optimeres ressourceforbruget og på denne måde reduceres driftsomkostningerne. Den selvregulerende pumpe og den lavpulserende pumpning reducerer behovet for vedligeholdelse betydeligt, og resulterer hermed i en omkostningseffektiv anlægsdrift.

 Bred anerkendelse for Smart Dosing Pump

Fordelene ved dette system overbeviste ikke kun juryen. På ACHEMA blev det klart, at procesindustrien er overordentligt interesseret i Smart Dosing Pump. Mange besøgende på standen ønskede af få forklaret doseringspumpens styring. Også de øvrige bidrag i kategorien ”Pumper og kompressorer” afspejler betydningen af de digitale innovationer til pumper inden for procesindustrien.

 For fjerde gang uddeles Innovationsprisen af tidsskriftet Process og forlaget Vogel, inden for rammerne af verdens største og førende messe for procesindustrien, ACHEMA. Virksomhederne kunne indsende bidrag i elleve kategorier. Prisuddelingen fandt sted den 12. juni på messen i Frankfurt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEEPEX Nordic A/S

Krakasvej 7C
3400 Hillerød
Danmark
SEEPEX Nordic A/S

Send til en kollega

0.108