23948sdkhjf

KK Metal i Thy fordobler produktionsarealet.

| Medlemsnyhed | Indrykket af KK Metal P/S

Det går godt hos metalvirksomheden KK-Metal i Thy. Så godt, at virksomheden længe har haft alvorlige pladsproblemer.

”Vi har nu et godt stykke tid haft alvorlig pladsmangel, der har givet logistiske problemer i vor produktion. Særligt siden vi påbegyndte vor målrettede turn-around efter sommerferien sidste år, har vi døjet med manglende plads”, siger Emil Skriver Christensen, Ejer og Direktør hos KK-Metal.

”En stor del af vor produktion er temmelig pladskrævende; dels kræver produktionen af emnerne en del processer med deraf følgende krav til mellemlagre, dels er en del af emnerne temmelig store og endelig har vi en forholdsvis høj andel OEM produktion, der også kræver lagerplads.”, fortsætter Emil Skriver Christensen.

Virksomheden har i et stykke tid ledt efter egnede lokaler, og fornylig opstod den optimale mulighed: 3300 m2 i forbindelse med virksomhedens eksisterende svejseafdeling, der kunne tages i brug næsten omgående.

”Vi slog til med samme, selvfølgelig”, siger Nichlas Christensen, salgschef hos KK-Metal.

” 3300 m2 lyder af meget, for os er det mere end en fordobling af vort nuværende areal. Men, set med vi sælgeres øjne, er det ikke et sekund for tidligt. Indtil nu har vi været tilbageholdende med at byde på større projekter, men med udvidelsen kan vi nu tilbyde kunderne optimale forhold for den type ordrer også.”

I 2017 valgte Emil at opstarte egen webshop, med eget design af blomsterkrukker i høj kvalitet. Navnet på webshoppen faldt naturligt at kalde Thy-metal.  I efteråret 2017 startede produktudviklingen og i marts i år, kunne vi lancere højbede, spejlbassin, kompostbeholder og blomsteropsats, hvilket har givet en betragtelig øget efterspørgsel.

Derudover har KK-Metal planer om andre produktionsmæssige udvidelser, der også vil ligge beslag på flere kvadratmeter. Disse planer ønsker Emil og Nichlas dog ikke at fortælle mere om i øjeblikket.

 

 

KK Metal P/S er en ordreproducerende metalvirksomhed, med 40 medarbejdere. Virksomhedentilbyder traditionelt underleverandørarbejde, OEM produktion og projektarbejde med bl.a egen tegnestue med 3D konstruktion.

   

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KK Metal P/S

Tårnvej 61
7752 Snedsted
Danmark
KK Metal P/S

Send til en kollega

0.078