23948sdkhjf

Smart solcellelampe er den perfekte ledsager til udeliv og arbejde væk fra el-nettet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Lys i haven, teltet, på båden og byggepladsen. Strøm til telefonen. Den bærbare LED-solcellelampe Mobiya fra Schneider Electric letter ude- og arbejdslivet overalt

Schneider Electric hæver niveauet for genopladelige lamper til udendørs brug

med Mobiya - en ny, opladelig solcellelampe med et hav af praktiske anvendelsesmuligheder.

Mobiya giver ikke blot lys i mange timer. Den er også bærbar, praktisk, robust, vandtæt og kan lade en smartphone op. Derfor er Mobiya den perfekte ledsager til friluftsmennesker, sejlere, campister, gør-det-selv-folk og håndværkere med opgaver, der skal udføres væk fra en stikkontakt.

Lampen lades op med det medfølgende solpanel. Efter 12 timer i solen er Mobiya fuldt opladet, og den energieffektive LED-lyskilde kan give et klart, kraftigt lys på 170 lumen i op til seks timer. Vælger man lav eller medium lysstyrke kan man forlænge lystiden til hele 48 eller 12 timer.

Mobiya er kendetegnet ved et gennemtænkt, ergonomisk og ekstra robust design i den velkendte, høje Schneider-kvalitet. Den er både stødsikker og vandtæt ned til en halv meters dybde, så den tåle at blive brugt overalt.

Lampen er nem at bære rundt på med det integrerede bærehåndtag, og den kan stilles, lægges eller hænges lige netop dér, hvor der er behov for lys. Mobiya leveres med USB-kabel med fire forskellige stik til opladning af de fleste  smartphones.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.1