23948sdkhjf

DIS kåres igen som en af Europas allerbedste ingeniørarbejdspladser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

For andet år i træk kåres ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS igen som en af Europas allerbedste ingeniørarbejdspladser af Great Place to Work®.

Årets kåring af Europas bedste arbejdspladser har netop fundet sted i Athen, og her fik ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS en tredjeplads som Europas bedste ingeniørarbejdspladser. Førstepladsen gik til franske Zenika og andenpladsen til Iterio fra Sverige.

Mere end 1,6 millioner medarbejdere fra 2800 europæiske virksomheder deltog i undersøgelsen ’Europas bedste arbejdsplads’, der bygger på Great Place to Works definition af en god arbejdsplads som et sted, hvor medarbejderne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kolleger. Til at afdække graden af tillid, stolthed og fællesskab gennemføres en medarbejderundersøgelse blandt alle medarbejdere.

- Det er jo vores medarbejdere, der har givet deres mening om DIS til kende, og at vi for andet år i træk kåres som en af Europas bedste ingeniørarbejdspladser, gør mig ekstra stolt. Vi er lykkedes med at skabe en arbejdsplads med tilfredse medarbejdere, der alle er med til at præge den helt særlige kultur, vi er kendt for, og hvor vi med de dygtigste medarbejdere dagligt leverer høj kvalitet til vores kunder, og hvor vi fortsat formår at tiltrække de mest kompetente ingeniører, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Hovedårsagen til at Great Place to Work har udnævnt DIS som en af Europas allerbedste arbejdspladser er, at virksomheden har en høj medarbejdertrivsel, hvilket især udmærker sig på området, der vedrører fællesskab og fastholdelse af en unik virksomhedskultur.

DIS, der på verdensplan har 18 afdelinger fordelt i Danmark, Polen, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Ukraine og USA, beskæftiger mere end 500 ingeniører.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.114