23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EtherCAT-klemmer til overvågning af forsyningsnettet, processtyring og strømovervågning

Beckhoff udvider den højskalerbare EtherCAT-I/O-produktportefølje til energistyring

Energistyring stiller mange forskelligartede krav, lige fra overvågning af forsyningsnettet over processtyring til high-end strømovervågning. For at virksomheder kan indfri disse krav har Beckhoff tilføjet fire nye EtherCAT-I/O-klemmer til den eksisterende produktportefølje.

De nye EtherCAT-klemmer til energistyring udgør sammen med de gennemtestede strømstyringsklemmer EL37x3 (og det tilhørende TwinCAT Power Monitoring softwarebibliotek) en omfattende produktportefølje, der kan tilpasses optimalt til forskellige anvendelsesmuligheder.

To af de nye EtherCAT-klemmer egner sig ideelt til effektmåling i forbindelse med processtyring:

-    3-fase EtherCAT-klemmen EL3443 egner sig som ny standard-effektmåleklemme universelt til alle opgaver inden for processtyring. Den har i forhold til forgængeren talrige nye funktioner, såsom f.eks. overvågning af forsyningsnettet, præcis bestemmelse af nulspænding samt harmonisk analyse. Desuden er den velegnet til DC-systemer.

-    3-fase EtherCAT-klemmen EL3453 til spændingsmåling op til 690 V AC fokuserer på mere krævende processtyringsopgaver. Til dette formål opdaterer klemmen sine procesværdier med hver halvbølge, hvilket svarer til et interval på 10 ms ved 50 Hz.

Yderligere to nye EtherCAT-klemmer er designet til energistyring inden for anvendelsesområderne overvågning og vedligeholdelse:

-    Den nye 3-fase-energimåleklemme EL3423 er som economy-variant udviklet til omkostningssensitive energistyringsløsninger, særligt i IoT-applikationer. Der måles på energi, effekt og forsyningsnettet. Som en særlig feature kan de nævnte værdier tilgås som gennemsnitlig, minimum og maksimum.

-    Med 3-fase overvågningsterminalen til forsyningsnettet EL3483 kan man overvåge en maskines strømforsyning optimalt, hvilket er særligt fordelagtigt i systemer, som er følsomme over for spændingsvariationer. Blandt funktionerne er grænseværdiovervågning af de interne måleværdier samt indstilling af advarsels- og fejlbits i procesbilledet.

Beckhoff Automation ApS
Birkemose Allé 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28283571
P nummer: 1010958675

Kontaktperson

HD
Henriette Dragø
henriette@dragoe.com

Send til en kollega

0.094