23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIVAL har succes med avanceret serieproduktion

RIVALs multi-akslet dreje-fræsemaskine Mori Seiki NZX 2000 arbejder tæt sammen med Kawasaki robotten fra Bila. Det sker med succes 24 timer i døgnet til glæde for de kunder, som har emner, der kræver lidt ekstra.

Samarbejdet med et bredt udvalgt af kunder i dansk industri viser, at der er en stor efterspørgsel netop efter det set up, RIVAL tilbyder. ”Vores styrke ligger i høj grad i at udvikle og serieproducere emner, som er kritiske for kunderne,” siger salgschef Christian Aarup fra RIVAL og fortsætter: ”Vi kan i dag serieproducere avancerede emner samtidig med, at vi kan tilbyde en fuld dokumentationspakke. Det sker til en meget konkurrencedygtig pris, når man ser på de totale omkostninger.”

Plads til nye emner
Gennem de seneste måneder har RIVAL implementeret en tostrenget produktionsstrategi, hvilket har øget kapaciteten. ”Vi kan derfor nu tilbyde ledig kapacitet til de, som står og skal starte en ny produktion op,” siger Christian Aarup. ”Det vil typisk være emner af en størrelse, man kan ”holde i hånden” og ikke blot ”mellem fingrene” og som skal serieproduceres i større eller mindre serier.”

Power til produktionsmodning
Ved opstart af et nyt samarbejde efterspørger mange kunder RIVALs kompetence til produktionsmodning af deres emner og udvikling af de mest optimale produktionsprocesser. ”Vi har kompetence både med meget erfarne folk i produktionen og ingeniørpower i baglandet,” fortæller Christian Aarup. ” Vi har ofte succes med at tænke ud af boksen og finde en løsning, som netop passer til kundens behov, og som naturligvis altid lever op til kravene - også når det gælder overholdelse af tolerancer og dokumentation.”

Vi vækster gerne med kunden
Hos RIVAL er høj leveringssikkerhed, kvalitet og stor fleksibilitet altid en del af den løsning, som tilbydes kunderne. ”Samtidig har vi flere gode eksempler på, at alt også går op i en højere enhed, når vi har lejlighed til at vækste med kunde. Flere af vores kunder er således kommet til os med et ganske nyt produkt, som skulle produktionsmodnes og gøres klar til markedet. Vi er her fulgt med kunden hele vejen ud i Danmark eller hele verden, og sikret deres emner var klar, når efterspørgslen var der.
Vi står altid klar til at hjælpe både vores værdifulde nuværende kunder eller spændende nye videre på deres marked – og netop nu med ledig kapacitet. Så kontakt mig endelig og få en nærmere snak om det,” afslutter Christian Aarup.

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Kontaktperson

JB
Jette Bjerrehus
bjerrehus@cogni2.dk

Send til en kollega

0.063