23948sdkhjf

SMC klar med kompaktcylinder, der giver endnu flere muligheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

SMCs seneste kompaktcylinder, JCQ-serien, er som andre kompaktcylindre designet til at løse udfordringer med begrænset plads til rådighed i maskinen.

SMC, verdens førende ekspert i komponenter til automationsløsninger, hjælper med den seneste produktlancering igen kunderne til at løse problemet med begrænset plads i maskinen eller robotten. Maskin- og robotbyggeren har nu flere muligheder for at konstruere en brugervenlig og energioptimeret løsning. Men JCQ-serien giver også andre specielle fordele.

Energigevinst med kompaktcylinderen JCQ
Henrik Bonde Jespersen, salg- og marketingchef hos SMC Danmark A/S, fortæller: ”Cylinderen tilbyder for det første et væld af mellemliggende diametre, der giver kunderne mulighed for at vælge frit: Valget står imellem enten at få flere kræfter ved samme tryk eller at reducere trykket og dermed spare på udgiften til trykluft. En energigevinst, altså. Men hovedsagen er, at det er kunden selv, der bestemmer, hvilken af de to indlysende fordele, de vil gøre brug af.”

Minimering af mål og vægt
Den nye JCQ-serie af kompaktcylindere er dobbeltvirkende og har flere forskellige anvendelsesmuligheder - for eksempel til at skubbe eller klemme. Særligt hvor der er begrænset plads til rådighed, eller man ønsker den lavest mulige vægt i sin applikation.

Henrik Bonde Jespersen fortsætter: ”Pladshensyn er af største vigtighed i mange fremstillingsvirksomheder. Derfor er behovet for at producere mindre maskiner og robotter til stadighed voksende. Den nye JCQ kompaktcylinder opfylder naturligvis dette behov, da den er mindre end lignende cylindre på markedet. Da den også er lettere, forbedres cyklustid, og slutresultat bliver i det hele taget bedre for kunden.”

Håndtering og sikkerhed i top
Muligheden for direkte montering af aftastere på cylinderen gør JCQ-serien endnu nemmere at håndtere. Aftasterne stikker heller ikke ud fra cylinderens krop, hvilket øger sikkerheden og igen løser en designudfordring.

For mere information om JCQ kompaktcylinderen - klik her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.155