23948sdkhjf

SONNE er sponsor for ung landsholdsmålmand

| Medlemsnyhed | Indrykket af SONNE A/S

18-årige Lene Christensen er målmand for U19-landsholdet i fodbold. Hun går målrettet efter seniorlandsholdet, og SONNE er med hele vejen

Lene Christensen har allerede en DM-guldmedalje i samlingen, og hun og KoldingQ ligger lunt i svinget til at gentage succesen i den aktuelle sæson for U18 DM-turneringen. Samtidig er den talentfulde 18-årige målmand udtaget til U19-landsholdet, som har kvalificeret sig til sommerens EM i Schweiz.

Nu har den unge Kolding-fodboldspiller indgået en sponsoraftale med ingeniør- og konsulenthuset SONNE A/S, som ønsker at hjælpe Lene Christensen videre i karrieren.

– Vi er knap 170 medarbejdere i SONNE. De fleste af os har lang erfaring, men vi vil gerne spæde op med unge talenter. Derfor ansætter vi også unge i virksomheden, og vi gør meget ud af at bakke op om talentudviklingen i lokal idræt rundt i hele landet, hvor vi har vores afdelinger, blandt andet i Kolding, siger salgsdirektør i SONNE Jesper V. Rasmussen.

Lene Christensen bor hjemme hos sine forældre i Haderslev, men er Team Danmark-gymnasieelev og spiller fodbold i Kolding, så hun er glad for hjælpen fra SONNE.

– Jeg vil gerne snart flytte hjemmefra, men det er altså ikke nemt på en SU, så det er en stor hjælp for mig at kunne få sponsorstøtte. Så kan jeg bedre få ro til at koncentrere mig om skolen og fodbold, siger Lene Christensen.

SONNE’s salgsafdeling tæller en håndfuld tidligere og nuværende håndboldspillere på højt plan, blandt andet Ribe-Esbjerg HH-målmand Rasmus Lind og TTH Holstebro-spilleren Mathilde Hylleberg, som netop er udtaget til U20-VM. Så det er ikke fremmed for ingeniørvirksomheden at bakke op om idrætsudøvere.

– Det er virkelig flot at høre et ungt menneske som Lene Christensen fortælle, at hun har sat sig et karrieremål for de næste 15 år – og så arbejder hun hårdt og går hundrede procent efter det. Det fortjener respekt og opbakning – og så håber vi selvfølgelig, at hun får et stort gennembrud, så vi kan glæde os over at se hende på seniorlandsholdet en dag og sige, at SONNE var med fra starten, siger Jesper V. Rasmussen.

Lene Christensen er klubkammerat med seniorlandsholdsmålmand Stina Lykke Petersen, der spiller for KoldingQ’s førstehold. Lene Christensen er et varmt emne, når talen falder på, hvem der en dag skal afløse den 32-årige Stina Lykke Petersen som målmand på KoldingQ’s 3F ligahold og forhåbentlig en dag på seniorlandsholdet.

Foreløbig gælder det dog om at sikre sig en plads på holdet til sommerens U19-EM i Schweiz.

– Det vil være en god mulighed for at profilere sig. Der findes efterhånden en del professionelle kvindefodboldhold i blandt andet Sverige, Frankrig og Schweiz, så der vil formentlig sidde en del talentspejdere og følge kampene, siger Lene Christensen.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SONNE A/S

A. C. Illums Vej 11
8600 Silkeborg
Danmark
SONNE A/S

Send til en kollega

0.444