23948sdkhjf

SONNE-sælger udtaget til U20-VM i håndbold

| Medlemsnyhed | Indrykket af SONNE A/S

I juli måned har Mathilde Hylleberg orlov fra jobbet hos ingeniørhuset SONNE. I stedet står den på verdensmesterskabet i håndbold for U20.

Mathilde Hylleberg har fået fri fra sit salgsarbejde hos ingeniørhuset SONNE’s afdeling i Struer de første par uger af juli. Hun skal dog ikke holde ferie – tværtimod skal hun arbejde endnu hårdere, nemlig som højrefløj på Danmarks U20-landshold til VM i håndbold.

– Vi har haft nogle samlinger med U20-landsholdet siden jul, og udtagelsen til VM foregik egentligt bare ved, at vi bliver trukket til side, og så siger træneren bare: ”Tillykke! Du er udtaget til VM, hvis du kan holde din fysiske form og undgå skader”, fortæller Mathilde Hylleberg.

Mange vil nok kende den unge vestjyde fra TTH Holstebro, hvor hun har sin faste plads på dameligaholdet, når landsholdet har pause. Men hun bruger også hovedet uden for håndboldbanen.

– Jeg arbejder som salgssupporter hos SONNE, hvor jeg er hver dag fra klokken 8-12. Det passer med, at jeg kan fortsætte til træning bagefter, så det er helt perfekt for mig. Det har virkelig været en stor hjælp og støtte, at Sonne har været så fleksible i forhold til håndbolden, siger Mathilde Hylleberg.

Lige nu er hun travlt optaget af at hjælpe sælgerne med at oprette kunder og registrere mødeaftaler, men efter sommerferien venter der en lidt mere offensiv plads på banen hos SONNE.

– Jeg skal med sælgerne ud til nogle kundemøder. Det bliver spændende og sjovt at møde kunderne. Det glæder jeg mig til, siger hun.

Kage og øl må vente lidt

Til den tid skal der nok blive plads til en god snak med kunderne om håndbold også, men lige nu er det ikke det der er mest tid til. Eller fodbold og sommerlege for den sags skyld.

– Det er vigtigt at undgå skader op til et så vigtigt stævne, så jeg skal ikke lige kaste mig ud i en fodboldkamp eller noget, hvor jeg risikerer skader. Vi spiller heller ikke kampe lige nu, men vi træner en masse fysisk, altså løb eller styrketræning – hver dag – for at holde formen, siger Mathilde Hylleberg.

Formkurven betyder også, at hun ikke rigtigt har fejret sin udtagelse til U20-VM. Men forhåbentlig bliver der noget at fejre, når hun kommer hjem.

– Det er ret specielt ved et VM. Vi er for eksempel i pulje med Angola og Japan, som vi slet ikke kender. De har en helt anden spillestil, og det kan virke meget forvirrende, så der er intet sikkert på forhånd. Men jeg tror da, det er realistisk, at vi kan få en medalje med hjem. Og lykkes det, så kommer jeg nok til at give øl til kollegerne, siger Mathilde Hylleberg og griner.

Håndbold-VM for U20 afvikles 1. – 14. juli i Debrecen, Ungarn. Mathilde Hylleberg og resten af holdet skal første gang i aktion 2. juli mod Angola.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SONNE A/S

A. C. Illums Vej 11
8600 Silkeborg
Danmark
SONNE A/S

Send til en kollega

0.113