Elektronikken erstatter hydrauliken - effektivitet og minimal vedligeholdelse! IP Maskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Med italianernes typiske øje for design og perfektion, sætter BLM med deres E-TURN helt nye standarder indenfor brugervenlig og energibesparende bukning af rør

E-TURN er en højteknologisk rørbukningsmaskine, som bruges i mange forskellige produktionsvirksomheder over en bred vifte af brancher. 

E-TURN er enormt tilpasningsvenlig og kan bukke alle former der ønskes, og kan endda håndtere rør med boringer eller mærker. Med sit dobbelt-bukkehoved er bukkeorientering op til operatøren selv, og maskinen kan opereres både højre- og venstresidet

Maskinen har et minimums-energiforbrug, med enorm bukkekapacitet. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

Maskinen opereres med VGP3D-styringsystem, som er brugervenligt og nemt at programmere. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes en mulighed.

På den måde leverer E-TURN ikke blot uovertrufne produktionsresultater, men medfører også besparelser i både drift og vedligeholdelse.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om E-TURN eller andre interessante maskiner! 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.149