23948sdkhjf

Luftbefugtning kan sænke sygefraværet og øge produktiviteten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Kvaliteten af indeklimaet kan have stor betydning for din virksomheds succes og effektivitet.

Hvis luften er for tør, kan det gå ud over medarbejdernes sundhed og velbefindende. Ved skærmarbejde og arbejde, der kræver, at man taler meget, kan for tør luft resultere i hæs stemme, tør hals, tørre slimhinder, røde og irriterede øjne samt vedvarende hoste.

Hvad er et godt indeklima?

For at sikre et optimalt og sundt indeklima anbefaler vi en luftfugtighed på minimum 40 %. Dette niveau kan nås og opretholdes ved hjælp af et befugtningssystem, som nemt og enkelt kan installeres i både nye og eksisterende kontorbygninger.

En korrekt luftfugtighed styrker helbredet

Læge Walter Hugentobler udtaler blandt andet i forbindelse med vigtigheden af en korrekt luftfugtighed, at det kan mindske risikoen for at blive forkølet eller få influenza. Viras overlevelsestid bliver samtidig reduceret. Et befugtningssystem kan derfor være med til at sænke sygefraværet på arbejdspladsen og dermed øge effektiviteten og produktiviteten blandt medarbejderne.

Har du spørgsmål til indeklimaet på din arbejdsplads, eller ønsker du at forbedre sundheden blandt dine medarbejdere, er du velkommen til at kontakte os. Vores eksperter står altid klar med gode råd og kompetent vejledning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.11