23948sdkhjf

Få et gratis tjek af dit indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Vores indeklimakonsulent, Jeanet Berg, tilbyder virksomheder et gratis og uforpligtende tjek af deres indeklima for at undersøge, hvordan det står til.

Jeanet Berg fortæller, at mange arbejdspladser oplever gener og problemer, som er forårsaget et dårligt og usundt indeklima. Det kan for eksempel være tørre og irriterede øjne, hovedpine, træthed og tørre slimhinder. Et dårligt indeklima kan derfor være med til at øge sygefraværet og forringe effektiviteten blandt medarbejderne.

Under sit besøg kan Jeanet Berg undersøge, om der kan ændres på luftfugtigheden for at forbedre indeklimaet og vil herudfra komme med et løsningsforslag. Du bestiller et besøg ved at kontakte os.

Tjek dit indeklima

Hvis du er i tvivl om kvaliteten af dit indeklima, kan du nemt og hurtigt tage vores indeklimatest. Testen kan være med til at afklare, hvorvidt din arbejdsplads har problemer med luftfugtigheden eller ej. På vores hjemmeside kan du også læse mere om de symptomer, der er forbundet med et dårligt indeklima, og som påvirker medarbejdernes sundhed.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.099