23948sdkhjf

Lokalt netværk blev afgørende for valg af leverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Anbefalinger fra det lokale erhvervsnetværk blev tungen på vægtskålen, da Jens Lysholdts Eftf. valgte at lægge ordren på udvidelse af pallereollageret i trygge hænder hos Hans Schourup

Det går stærkt i lagerhallerne hos Nordsøens hypermarked Jens Lysholdts Eftf., som leverer alt indenfor proviant og non-food til offshore aktiviteter i Nordsøen, ved kajpladser i Danmark og via containere i Norge, England og Tyskland.

For at følge med efterspørgslen har Jens Lysholdts Eftf. udvidet lagerkapaciteten på ny adresse i Esbjerg. Her har de fået ekstra plads på både køl-, frys- og tørvarelageret med i alt 726 pallepladser - leveret og monteret af Hans Schourup.

24 timer i døgnet - 7 dage om ugen - 365 dage om året ekspederer og leverer Lysholdt ordrer fra lagerhallernes 7.000 forskellige produkter. Det kræver sublimt overblik, masser af reolplads og ekstraordinær struktur at levere så fleksibelt og ikke mindst præcist, for det er dyrt, hvis bestillinger returneres og skal ekspederes forfra.

Pålidelig, præcis og fokuseret leverandør af pallereoler
Det er altafgørende med en pålidelig, præcis og fokuseret leverandør af pallereoler og tilbehør. Derfor valgte René Thor Sørensen at samarbejde med Hans Schourup, som han havde fået anbefalet gennem flere lokale netværksrelationer.

Hans Schourup har stået for beregning af den nødvendige bæreevne for bjælkerne i pallereolerne, udarbejdelse af tekniske tegninger og indretningsvejledning samt levering og montering af pallereolerne.

Hertil kom en efterbestilling på omklædningsskabe til omklædningsrummet.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.12