23948sdkhjf

Travlhed i Seco Tools

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seco Tools A/S

Regnskabet for værktøjsproducenten Seco Tools, for første kvartal i år, er godt – både globalt og i Danmark.

Værktøjsproducenten Seco Tools, der har 4.300 medarbejdere globalt, heraf 14 i Danmark, klarer sig godt. Det afspejles i omsætningen, der steg betydeligt i første kvartal. Seco Tools i Danmark følger den globale udvikling.  

Fremgang for flere produkter
Seco Tools er primært kendt for deres fremragende produkter inden for fræsning, og området tegner sig for 55 % af den samlede omsætning i Seco-koncernen. Igennem massiv produktudvikling de senere år har de øvrige produktområder inden for drejning og holdende værktøjer også oplevet en væsentlig fremgang i salget.  Det er blandt andet nye produkter og produktforbedring på eksisterende produkter, der har bidraget til denne positive udvikling.

 

29.000 aktive kunder
Globalt har Seco Tools 29.000 aktive kunder i en række forskellige fremstillingsindustrier verden over. I Danmark tæller kundedatabasen over 500 virksomheder, dertil kommer salg igennem større og mindre forhandlere.
-Vores overordnede mål i hele Seco er at yde god rådgivning af vores kunder således, at de kan øge deres produktivitet og mindske spildet i produktionen. Det er et globalt mål, at Seco Tools skal sikre deres kunder produktivitetsforbedringer svarende til 15 % af den årlige omsætning, fortæller Henrik Mathiasen, adm. direktør i Seco Tools.

 

Nye højder 
For at nå nye højder og yde ekstra god service til alle vore kunder har vi investeret i MetalMax/Harmonizer. Systemet er en måleteknologi, der gør det muligt at måle frekvensen på værktøjerne, og på den baggrund er vi bedre i stand til at fastsætte de optimale skæredata samt fjerne vibrationer. Dermed tilfører vi vores kunder værdi og kompetencer, der kan bidrage til længere standtider på værktøjerne og øget produktivitet i produktionen, fortæller Henrik Mathiasen.

Generelt oplever vi en tendens til, at der er kommet endnu større fokus på driftsoptimering i dag end for bare fem år siden blandt andet pga. den øgede interesse på automatisering. Derfor er man mere opmærksom på selv de mindste detaljer, og det passer rigtig fint med vores vision, afslutter Henrik Mathiasen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seco Tools A/S

Park Allé 350 A
2605 Brøndby
Danmark
Seco Tools A/S

Send til en kollega

0.125