23948sdkhjf

Prevas er blandt udstillerne i DI's nye elektronikudstilling i Industriens hus.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prevas A/S

Dansk Industri åbnede i går udstillingen "we're powering the digital - it's electrifying" - og Prevas er blandt udstillerne!

Dansk Industri åbnede i går udstillingen "we're powering the digital - it's electrifying" med eksempler på, hvordan danske elektronikløsninger bidrager til vores liv i verden i dag og til at tackle udfordringerne med klima, miljø, sundhed m.m. - og Prevas er blandt udstillerne! På udstillingen, kan du prøve en ny demo af LYS 1.0, som vi har udviklet i samarbejde med vores kunde, LYS Technologies. 

LYS 1.0 wearable og app replicerer de lysfølsomme celler i vores øjne. Med værdifuld dataindsigt, personligt feedback og real-time lys-analyser forbedrer LYS 1.0 søvnkvalitet, energiniveau og brugerens generelle velvære. LYS Technologies arbejder desuden sammen med videnskaben for at fremme forskning på området og virksomheder for at skabe ’connected living’ løsninger, der vil forbedre livskvaliteten for millioner. På kun 9 måneder har Prevas’ specialister bidraget til at tage LYS fra idé gennem rapid prototyping og brugertest til produktion.

Besøg udstillingen i Dansk Industris foyer!

Om Prevas
Med spidskompetencer inden for embedded software, elektronik, mekanik og projektledelse samt industriel IT og Automation, bidrager Prevas med innovative løsninger, der skaber vækst for vores kunder. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. Life Science, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Prevas har 600 ansatte og kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Læs mere på www.prevas.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prevas A/S

Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark
Prevas A/S

Send til en kollega

0.146