23948sdkhjf

Rekordhøje salgstal for Amada Denmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Amada Denmark

AMADA kan med stolthed offentliggøre, at FY 2017 var et rekordår for salg af AMADA maskiner.

Båret oppe af succesen med højteknologiske produkter såsom virksomhedens fiberlasersortiment blev alle mål overskredet med en utrolig stigning på 148% i forhold til året før.

AMADA Denmark tillægger den nyeste generation af AMADA Fiberlasere en stor andel i denne succes, hvor firmaets unikke ENSIS-løsning har vist sig at være særlig populær. AMADAs tilgang med udvikling af egen fiberkilde er begyndt at give resultater med nye teknologier, der løbende introduceres til markedet og som alle tager højde for særlige kundebehov. Fra Silky Cut Fiber, der giver ekstremt høj skærekvalitet i rustfrit stål, til Amada Digital Support Service, en automatisk maskinydelsesmonitor, der muliggør proaktiv vedligeholdelse for dermed at sikre maskinens oppetid. Men også den revolutionerende gasmixer, som giver gratfri skæring i aluminium.

En anden bemærkelsesværdig succes i virksomhedens produktsortiment er HG-ATC kantpressen. Dette flagskib er en kantpresse med hybriddrev der muliggør automatisk værktøjsskifte ved høj hastighed til maksimering af produktionen via en reduktion i opstillingstid. Markedstendenser med faldende seriestørrelser og kunders forventninger om kortere leveringstid har gjort, at løsningen er en stor succes i hele Europa med over 200 solgte enheder. I betragtning af manglen på dygtige operatører kan det ses som en logisk konsekvens af virksomheders mål om at maksimere produktionen pr. maskine.

Helt i overensstemmelse med deres japanske rødder søger AMADA Denmark til stadighed forbedringer på alle områder. Den nylige implementering af digital servicerapportering til forbedring kundekommunikationen og bestræbelserne på at reducere forsendelsestiderne på værktøj er blot to eksempler på det dygtige lokale teams engagement i at levere service af højeste kvalitet.

Den klare retning med udvidelse og kundefokus, som den danske organisation har taget, genlyder i årets vækst på 117% og 170% i henholdsvis AMADA Sverige og Norge. Idet AMADA i Skandinavien ser frem til FY2018, husker de AMADAs kernestrategi "VI VOKSER SAMMEN MED VORES KUNDER".

AMADA Denmark er et datterselskab af AMADA CO, Japan, og er beliggende i Horsens. Amada Denmarks medarbejderstab på 21 ansatte er en del af den bredere Amada Northern Europe Block. Med over 250 medarbejdere i driften giver dette en omfattende salgs- og serviceresource på det danske marked.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Amada Denmark

Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Danmark
Amada Denmark

Send til en kollega

0.106