23948sdkhjf

Når metal bliver en livslang passion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sjølund A/S

Henrik Bruhn Madsen har arbejdet med metaller siden han var 14 år gammel.

I dag er han 51 og arbejder stadig indenfor metalindustrien, men han har skiftet smedefaget ud med ikke-destruktiv prøvning (NDT) af svejsninger, hvor han er sidste kontrolinstans i Sjølunds svejseafdeling.

Sjølunds kunder kan vide sig sikre på, at emner der kommer ud fra produktionen på Skamlingvejen 146, opfylder selv de strengeste kvalitetskrav. “Det skal simpelthen bare være i orden”, siger Henrik.

Henrik kom til Sjølund for godt et år siden fra en anden virksomhed i branchen. Han var blevet træt af mange kilometer på landevejene og ønskede en mere stabil hverdag. Så selvom det første møde med Sjølund ikke var som jobsøgende, krævede det blot ét besøg hos virksomheden, før døren stod lidt på klem.

I dag fungerer Henrik som svejsekoordinator og NDT tekniker ved Sjølund. Det betyder blandt andet, at Henrik gennemgår svejsede emner en allersidste gang, inden de sendes ud til kunder i hele verden.

Sjølund bestræber sig altid på at levere kvalitetskomponenter, og Henrik er stærkt medvirkende til at efterleve vores kunders kvalitetskrav.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sjølund A/S

Skamlingvejen 146
6093 Sjølund
Danmark
Sjølund A/S

Send til en kollega

0.108