23948sdkhjf

PROLAN-produkterne fra Denrex ApS, bliver anbefalet af verdens førende pumpeproducenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denrex ApS

Brødrene Hartmann fik PROLAN-produkterne fra Denrex ApS, anbefalet af en af verdens førende pumpeproducenter.

Pumperne og produktionsudstyret hos Brødrene Hartmann var meget korroderet fra produktionsforholdene med papirmasse ved høj temperatur. Vedligeholdelsespersonalet har gennem de seneste 3-4 år oplevet, at PROLAN GREASE har overgået ethvert produkt, man nogensinde har brugt til at forhindre korrosion og til generel vedligeholdelse.

PROLAN GREASE anvendes nu til montage og beskyttelse af alle virksomhedens pumper, aksler og flanger. Samt alle bolte, der monteres i forbindelse med vedligeholdelse får et lag PROLAN GREASE. I dag er vedligeholdelsen blevet meget nemmere i modsætning til tidligere og man kan nu, med brugen af PROLAN GREASE, uden problemer afmontere maskindele, flanger, lejer osv. 

Nu anbefaler ledelsen af Brødrene Hartmanns vedligeholdelse, at man anbefaler PROLAN GREASE til alle produktionsmaskiner og pumper i alle virksomhedens fabrikker verden rundt, men også fordi der er tale om miljøvenlige produkter med en international levnedsmiddelkvalitetsgodkendelse i klasse H1. Det vil sige, at de er velegnede til korrosionsproblemer i alle fabrikker, der kræver smøremidler i levnedsmiddelkvalitet.

PROLAN-produktsortimentet, herunder PROLAN GREASE, er til alle vedligeholdelsesopgaver inden for montage og beskyttelse. Til udvendig beskyttelse af produktionsudstyret anvender man PROLAN HEAVY GRADE ENDURO.

Læse mere om vores cases

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denrex ApS

Daniavej 33
9550 Mariager
Danmark
Denrex ApS

Send til en kollega

0.094