23948sdkhjf

Er du indenfor E-commerce industrien og vil du forbedre din konkurrencedygtighed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

EffiMat® er oplagt til brug i e-commerce og webshop regi! 

Sælger du kosmetik via en webshop? Måske cykeludstyr? Eller noget helt tredje? EffiMat® er blandt andet et oplagt valg til de virksomheder, som befinder sig indenfor e-commerce og webshop genren.

Internethandlen er stadig stærkt opadgående og der er intet som indikerer, at denne vækst skulle stoppe– vi handler simpelthen på nettet som aldrig før! Det er derfor også højest relevant at overveje, hvordan man som virksomhed kan optimere sin hastighed på lageret og imødekomme kundernes ønske om hurtig levering.

Det har vi en løsning på! EffiMat® kan forbedre din plukhastighed og gøre dig mere konkurrencedygtig på markedet. EffiMat® er 4-5 gange hurtigere end en traditionel lagerautomat og har en plukhastighed så effektiv, at du ikke vil støde på den andre steder i verden.

Derudover er EffiMat® indehaver af den intelligente Box Mover Technology, hvilket betyder et endegyldigt farvel til plukfejl og spildtid. Som virksomhed vil du med den revolutionerende EffiMat® opleve en unik lageroptimering, som vil kunne mærkes på flere niveauer. Alle vores løsninger laves specifikt til den enkelte kunde og derfor er der med sikkerhed også en løsning, som passer lige præcis til din virksomhed. 

Er du klar til at revolutionere dit lager og blive en stærk konkurrent på e-commerce markedet? 

Kontakt vores rådgivningsteam +45 7199 4800 eller  info@effimat.com og så finder vi en løsning, som passer til dig.

EffiMat Storage Technology leverer skræddersyede løsninger for håndtering og opbevaring af små varer som er udviklet, produceret og samlet i Odense. Effimat produceerer ”automatic vertical storage and retrieval” løsnigner. Produkterne er løsningen på typiske udfordringer i logistik branchen.
Se mere info på www.effimat.dk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.116