23948sdkhjf

Vi har vokseværk i mere end en forstand her hos EffiMat.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

Vi har fået flere kvadratmeter!

Vi har travlt (på den fede måde!) og vores antal af medarbejdere er stadigvæk stødt stigende. Derfor begyndte der også at blive en smule trangt i kontorlandskabet – selvom det selvfølgelig er hyggeligt at komme hinanden ved!

Men da vi begyndte at træde hinanden over tæerne konstant, synes vi det var tid til at revurdere situationen. Vi har derfor udvidet pladsen her på hovedkontoret og har brugt formiddagen på at slæbe borde og stole (og alle de ting man havde glemt man havde gemt i reolen…) op og ned af trapper.

Vi er nu ved at være på plads i vores helt nye lokale, hvor der er masser af plads til udfoldelse og dansetrin om fredagen! Vi ligger dog stadig der, hvor vi altid har gjort – nemlig i det entreprenante miljø i Tietgenbyen, Odense, nærmere bestemt Emil Neckelmanns Vej 15C.

Tag et kig på den lille video her, hvor man kan få et glimt af vores nye lokaler og i det hele taget snuse lidt rundt på vores hovedkontor (https://www.youtube.com/watch?v=81gvZjBERWs).

Husk at du altid er velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende samtale og kontakt også gerne vores rådgivningsteam på  +45 7199 4800 eller info@effimat.com hvis du brænder inde med spørgsmål eller andet – vi hjælper gerne!

Nu vil vi nyde udsigten her fra Tietgenbyen (som vi i øvrigt er overbevist om, må være en af byens bedste) og arbejde med store armbevægelser resten af dagen. Når vi altså lige er blevet enige om, hvordan de nye skriveborde nu skal stå.

EffiMat Storage Technology leverer skræddersyede løsninger for håndtering og opbevaring af små varer som er udviklet, produceret og samlet i Odense. Effimat produceerer ”automatic vertical storage and retrieval” løsnigner. Produkterne er løsningen på typiske udfordringer i logistik branchen.
Se mere info på www.effimat.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.113