23948sdkhjf

SMC lancerer deres mest kompakte cylinder med indbygget føring

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

SMC, verdens førende ekspert i løsninger til industriel automation, har lanceret en kompaktcylinder med indbygget føring. Designet i den innovative MXZ-serie tilbyder fordele, der giver markedets bedste styringsnøjagtighed.

SMC’s nye MXZ kompaktcylinder er en unik løsning, der integrerer en føring og stadig kan anvendes til stop, positionering, klem og løft.

Ingen plads? - Intet problem
Med indbygningsmål helt ned til 44 mm er MXZ ekstremt alsidig og anvendelig til flytning af emner i enhver applikation, der kræver en kort og præcis bevægelse, og hvor kun minimal plads er til rådighed.

Kompaktcylinderen har høj modstand imod lodrette bevægelser samtidigt med, at er der ikke er behov for at montere eksterne føringer.

Suveræn nøjagtighed
Cylinderens nøjagtighed på 0,02 mm giver stor sikkerhed i komponentvalg.

Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Danmark A/S fortæller: ”MXZ-serien er et vaskeægte gennembrud, når det kommer til kompakt design, præcision og funktionalitet. Hos SMC arbejder vi altid tæt sammen med vores kunder for at kunne levere komponenter, der hjælper dem med at finde løsninger, til at imødegå markedets stigende krav til plads og kreative løsninger. MXZ lever helt op til dette. Og mere til.”

Stadig plads til aftaster
MXZ giver flere muligheder, idet runde aftastere kan monteres direkte, og da de ikke stikker ud over cylinderens krop kommer de ikke i karambolage med andre maskindele. Aftastere kan monteres på tre flader på to forskellige måder, hvilket giver endnu større alsidighed.

Læs mere om MXZ kompaktcylinderen her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.121