23948sdkhjf

Rent drikkevand til alle

| Medlemsnyhed | Indrykket af Techpartners ApS

Rent drikkevand – World Wide

Anlægget som vises på messen i Paris, er modellen BlueBox 60 RO, som er udviklet til det Arktiske miljø, hvor udstyret er under maksimalt pres. Temperaturerne kan komme ned på -50°C, hvilket stiller store krav til materialevalg, elektronik og håndtering, kombineret med udfordringer omkring fremkommelighed på indlandsisen.

Processen

Den omtalte BlueBox kan producere op til 60 ltr. drikkevand i timen i en proces, hvor fersk eller saltvand renses, afsaltes og UV-bestråles, hvormed urenheder, bakterier og salte fjernes. Aktiv carbon filtrering fjerner organiske urenheder, klor og sedimenter, hvorefter omvendt osmose via membranfiltrering udskiller saltene i vandet. Til sidst bestråles med UV-lys, hvorved bakterier dræbes og drikkevand er klar til brug.

Tanken bag

Vi ønsker at skabe tilgang til rent drikkevand; uanset om det drejer sig om militære missioner i Arktis, ørkenen eller andre ufremkommelige steder, eller humanitære hjælp, hvor rent vand er livsnødvendigt og fragt af rent drikkevand er dyrt og nogle gange ikke muligt.

Vand og varianter

Rent drikkevand giver mulighed for opretholdelse af sundhed i en midlertidig lejer og er en livsnødvendighed for overlevelse. Behovet for vand er enormt om det er vitaminvand, proteindrik og madlavning eller tøjvask, sygdomshelbredelse og personlig hygiejne. Rent vand er ganske enkelt en nødvendighed.

MuchMoreWater og Techpartners

MuchMoreWater og Techpartners glæder sig til at præsentere den kompakte Blue Box på messen i Paris.

For yderligere information kontakt jee@ellegaard.com, www.muchmorewater.com eller jc@techpartners.dk, www.techpartners.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Techpartners ApS

Kronhjorten 192
9530 Støvring
Danmark
Techpartners ApS

Send til en kollega

0.099