23948sdkhjf

Blaaholm og Fladder Danmark i stærkt vestjysk samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blaaholm A/S

Smedeeteamet i Blaaholm leverer præcis den kvalitet som efterspørges af Fladder Danmark. Kravene til nøjagtighed og håndværksmæssig kvalitet er afgørende.

I Blaaholms Varde afdeling produceres selvbærende maskinkroppe opbygget af plader i 2-10 mm for Fladder Danmark A/S i Ansager. Konstruktionerne er teknisk udfordrende og bestående oftest af både rustfast og sort stål. Maskinkroppene overfladebehandles efterfølgende ved anden leverandør før de leveres til Fladder Danmark. 

Nøglemedarbejdere leverer den høje kvalitet
Smedeteamet i Blaaholms fladder afdeling behersker præcis de håndværksmæssige og personlige kompetencer, som efterspørges af Keld Hundebøl, ejer og direktør i Fladder Danmark. Keld fremhæver også at medarbejderne i Blaaholms afdeling supplerer hinanden fantastisk godt i deres samarbejde.

Blaaholm’s samarbejde med Fladder Danmark er etableret gennem Blaaholms opkøb af AP Maskinteknik i Næsbjerg og videreført på grund af nøglemedarbejdernes optrænede håndværksmæssige færdigheder. I den indledende opstart af samarbejdet var der oplæring af nøglemedarbejdere i en periode på over et år.

Kravene til nøjagtighed og den håndværksmæssige kvalitet er omfattende, idet Fladder Danmarks produkter oftest installeres hos rumfartsproducenter og hos flyindustrien. Fladder Danmark har i dag mere end 1860 maskiner stående ude ved kunder globalt.

Keld sætter stor pris på vestjysk købmandskab, og et samarbejde med sine leverandører som er baseret på gensidig respekt. Han foretrækker at leverandørerne er familiedrevne virksomheder, hvor der er stabilitet.

I Blaaholm er det projektleder og maskinmester Steffan Lundgren Thomsen, som er ansvarlig for fladder afdelingen og samarbejdet med Keld fungerer rigtigt fint, da Blaaholm kan levere den kvalitet som efterspørges samt fleksibilitet ved at skalere op og ned i takt med ordreindgangen. Steffan fremhæver ”I afdelingen sætter vi stor pris på fleksibiliteten, da det passer godt ind i en dynamisk serviceafdeling, som vi også har på adressen i Varde. Endvidere er jeg imponeret over hvordan Keld har formået at skabe synergi i det samarbejde, jeg oplever der er imellem alle Fladder Danmarks underleverandører. Vi kommunikerer på kryds og tværs, og det fungerer bare.” 

Samarbejdet med Blaaholm er udvidet over årene således at slibeværktøjer fra Fladder Danmarks standardprogram også indgår i enkelte af Blaaholms robotanlæg.

Fladder Danmark
Fladder Danmark A/S har udviklet, patenteret og produceret slibeværktøjer og anlæg siden 1980’erne. Gennem årtier er der løbende udviklet nye anlæg, der løser kundernes udfordringer. Det omfattende produktprogram i Fladder Danmark i dag er resultatet af mange år produktudvikling, knowhow og hele tiden viljen til at optimere, og løse nye tekniske udfordringer ved kunderne.   

Produkterne fra Fladder Danmark er kendt som udsøgte kvalitetsprodukter verden over. Maskinerne udmærker sig ved at de afgrater, sliber og overfladebehandler 3D emner uden at ændre emnernes form. Emner kan være produkter i både træ, metal, kompositmateriale eller plastik.  Emnerne afføles med slibeværktøjerne, så skarpe kanter fjernes og overfladen efterlades mat, så fx lak og lim hæfter bedre på emnerne. Teknologien har betydet at produktionsprocesser er optimeret hos Fladder Danmarks kunder verden over. 

www.Blaaholm.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blaaholm A/S

Limfjordsvej 13
6715 Esbjerg N
Danmark
Blaaholm A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141